Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


06653685999849

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Την πρώτη γραμμή της σκληρής σύγκρουσης μεταξύ των Τζιχαντιστών της ISIS («Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Μ.Συρίας») και του συριακού στρατού, έρχονται να διεκδικήσουν και οι γυναίκες στρατιωτίνες της Συρίας.
Σύμφωνα πληροφορίες  υπήρχαν και επιβεβαιώθηκαν από τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Al-Quds ,του λιβανέζικου tayar και του ρώσικου pravosmir η Σύρια στρατηγός Halah Yassin , αντιδρώντας στα σεξουαλικά εγκλήματα και τις απροκάλυπτες παραβιάσεις των διακιωμάτων των γυναικών,  προκαλεί τον επικεφαλή  των Ισλαμικού Κράτους, Χαλίφη Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι σε »μονομαχία».

«Είμαι έτοιμη για μια  ‘φλογερή’ στρατιωτική αντιπαράθεση με οποιαδήποτε ομάδα του» κράτους «με την προϋπόθεση ότι θα είναι η καλύτερη ομάδα και θα επιλεχθεί προσωπικά από τον Αλ-Μπαγκντάντι ή τον μεγαλύτερο διοικητή. Θα πάω στη μάχη με μια παρόμοια ομάδα γυναικών, που αποτελείται από τις αποφοίτους των συριακών στρατιωτικών σχολών»
192811.p
Η Halah Yassin έδωσε επίσης στον αντίπαλό της την ευκαιρία να επιλέξει τον χρόνο και τον τόπο της μάχης:
«Αν θέλετε να επιλέξετε κάποιον να αναμετρηθεί μαζί μου στον αέρα είμαι έτοιμη να τον συναντήσω σε ύψος χιλιάδων ποδιών . Αν θέλετε μάχη στην ξηρά , είμαι έτοιμη να συναντήσω τον διοικητή σας κατά πρόσωπο  και να πολεμήσουμε , όπου θέλουν, όποτε θέλουν και με όποια όλα επιλέξουν.»
Η Γιασίν είναι εκπαιδεύτρια  των φοιτητριών στη στρατιωτική Ακαδημία της Δαμασκού, ανήκει στις ειδικές δυνάμεις , είναι άριστη αλεξιπτωτίστρια και έχει λάβει ειδική εκπαίδευση στην προσγείωση.. Αναφέρεται ότι η Γιασίν, θεωρείται από τους καλύτερους αξιωματικούς των κυβερνητικών στρατευμάτων. Επίσης εκπαιδεύει τα σώματα των εθελοντών της Εθνικής  Άμυνας στη βολή.
Για τους ακραίους ισλαμιστές όταν σκοτωθείς από γυναίκα πηγαίνεις  στην κόλαση.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.