Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Φυσιολογικός ο γάμος ανήλικων κοριτσιών με γερόντια για τον μεγάλο μουφτή της Σαουδικής Αραβίας!


Φυσιολογικός ο γάμος ανήλικων κοριτσιών με γερόντια για τον μεγάλο μουφτή της Σαουδικής Αραβίας!

Η παιδεραστία νόμος του προφήτη στα ισλαμικά κράτη!
Το τελευταίο διάστημα λέγεται ότι η Σαουδική Αραβία προσπαθεί να θέσει όριο κατώτατης ηλικίας για τα κορίτσια που παντρεύονται στο ισλαμικό κράτος, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να περιορίσει τα φαινόμενα όπου ανήλικες νυμφεύονται ισλαμιστές μπαρμπάδες ή κατά πολύ μεγαλύτερούς τους, όπως δηλαδή ορίζει ο ισλαμικός νόμος. Την προσπάθεια αυτή της Σαουδικής Αραβίας έρχεται να αναστατώσει η δήλωση του ανώτατου μουφτή της χώρας, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με κορίτσια κάτω των 15 ετών να παντρεύονται!

shaikh-abdul-aziz-bin-mohammad-al-shaikh-790741
Ο μέγας μουφτής της Σαουδικής Αραβίας, Shaikh Abdul Aziz Al Shaikh, δήλωσε πως «Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα», αναφερόμενος στο τραγικό φαινόμενο μικρών κοριτσιών να παντρεύονται με ενήλικες στην χώρα.
Μάλιστα, πριν από δυο χρόνια το Υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας συνέταξε μελέτη για τα αρνητικά ψυχολογικά και κοινωνικά αντίκτυπα των ανήλικων γάμων, την οποία και παρέδωσε σε θρησκευτικούς ηγέτες της χώρας, ζητώντας μια ειδική ρύθμιση για την απαγόρευσή τους. Η εν λόγω μελέτη περιείχε ιατρικές, κοινωνικές και θρησκευτικές απόψεις, όπως και μια σερά προτάσεων για την εξάλειψη του θλιβερού φαινομένου στο ισλαμικό κράτος.
Παρόλα αυτά, η στάση του μεγάλου μουφτή της χώρας δημιουργεί εκ νέου προβλήματα στην αντιμετώπιση της ισλαμικής συνήθειας, την οποία και οι υπόλοιποι θρησκευτικοί άρχοντες της Σαουδικής Αραβίας επικροτούν.
Οι αλλαγές που επιδιώκει να εφαρμόσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι η εξασφάλιση του ηλικιακού ορίου της νύφης στα 15 χρόνια, ώστε να αποκλείεται η κακοποίηση από μέρους του γαμπρού, ο οποίος συνήθως είναι υπερήλικας… Αφήνοντας, όμως, ανοιχτό το ενδεχόμενο για τέλεση γάμου με νύφη νεότερη των 15 ετών στην δικαιοδοσία των τοπικών θρησκευτικών δικαστηρίων της Σαουδικής Αραβίας.
Ε.Μ.
hellasforce.com

1 σχόλιο:

  1. Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη για την κατηγορία της παιδεραστίας στο Ισλάμ
    http://islamforgreeks.org/2013/09/10/response-qa/

    Επιτρέπει το Κοράνι την παιδοφιλία;
    http://islamforgreeks.org/2010/02/07/quran-pedophilia-refutation/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.