Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

«Ντου» του Νταβούτογλου στο συνοριακό φυλάκιο στις Καστανιές Εβρου!


«Ντου» του Νταβούτογλου στο συνοριακό φυλάκιο στις Καστανιές Εβρου!

Σε χειρονομία φίλιας (;) προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νατβούτογλου, ο οποίος επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το τελωνείο και το συνοριακό φυλάκιο στις Καστανιές του Εβρου.
Ο κ. Νταβούτογλου, ευρισκόμενος από το πρωί σε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ανδριανούπολη, ταξίδεψε αιφνιδιαστικά μέχρι τις Καστανιές του Εβρου, για να ευχηθεί στους Έλληνες αξιωματικούς με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.
Στην ολιγόλεπτη παρουσία του στον ελληνικό μεθοριακό σταθμό, ο τούρκος πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή και τον στρατιωτικό διοικητή Ορεστιάδας, με τους οποίους αντάλλαξε δώρα και τους ευχήθηκε υγεία και ειρήνη.
Η ολιγόλεπτη συνάντηση με τους δυο αξιωματικούς πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και καλύφθηκε από τα πολυάριθμα τουρκικά τηλεοπτικά συνεργεία που τον ακολουθούσαν.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.