Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ….. ΣΤΑΥΡΩΣΗ


100

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
H  οργάνωση  Daesh δηλ.το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε στην πόλη της Raqqa έναν άνδρα με την κατηγορία της βλασφημίας.(raqqa-sl 9/12/14)
Οι τρομοκράτες της “Daech” σκότωσαν χθες το βράδυ 4 πολίτες με την καταηγορία ότι πολεμούσαν εναντίον τους και αποκεφάλισαν τα σώματά τους στην πόλη Boukamal στην περιφέρεια της Deir Ezzor.

Πηγές που προέρχονται από πολίτες επιβεβαίωσαν στο κρατικό πρακτορείο SANA ότι τα θύματα είναι οι : Wassim Dhaher, Hamad Kreifeh, Diyaa Zougheir και Nader Atiya.(sana 10/12/14)B4bg1ZoCQAAA0fS
O μαχητής Ahrar Al sham εκτελέστηκε και σταυρώθηκε προς παραδειγματισμό στην Jarabulus επαρχία Χαλεπίου γιατί πολέμησε με τους απίστους όπως αναφέρεται κατά του Ισλαμικού Κράτους.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.