Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

κ.Παπανδρέου ανακοινώστε το «κόμμα» σας στο Καστελόριζο



Αν πραγματικά προτίθεστε να φτιάξετε νέο κομματικό σχηματισμό σύμφωνα με την περιρρέουσα ειδησεογραφία…
¨ Όπως μας ενημέρωσε εγκυρότατη πηγή, ο Παπανδρέου θα ανακοινώσει την ίδρυση του… μορφώματος που θα δημιουργήσει στις 30 του μήνα στο Καλέντζι! Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου¨

Σας προτείνουμε αντί για Καλέντζι να προτιμήσετε Καστελόριζο, σας ταιριάζει ¨ γάντι¨ γιατί εκεί ανακοινώσατε την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής σας που έκανε τις ζωές των υπολοίπων Ελλήνων ¨πατίνι¨.
Μην ξεχνάτε ότι στο Καστελόριζο λόγω της γραφικότητας του τοπίου θα βρείτε και καλά τηλεοπτικά στησίματα για τον σκοπό αυτό.
Υπάρχει μάλιστα και το ενδεχόμενο εκείνες τις ημέρες να αποδεσμευτεί και το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros από την Κυπριακή ΑΟΖ και να καταπλεύσει στην Ελληνική ΑΟΖ του Καστελόριζου με την πιθανότητα να το έχετε και αυτό στα τηλεοπτικά πλάνα.
Τέλος πάντων οι επιλογή είναι δική σας όπως και οι επιλογές των Ελλήνων μετά την μνημονιακή λαίλαπα είναι δεδομένες.
Μόνο σας παρακαλούμε μην μας πείτε ότι το νέο κόμμα σας θα είναι αντιμνημονιακό. Ακριβώς γιατί δεν θα αντέξουμε την συγκίνηση.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.