Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Φρίκη στο Ιράκ: Οι ισλαμιστές δολοφόνοι μετατρέπουν τις εκκλησίες σε κολαστήρια χιλιάδων χριστιανών (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Φρίκη στο Ιράκ: Οι ισλαμιστές δολοφόνοι μετατρέπουν τις εκκλησίες σε κολαστήρια χιλιάδων χριστιανών (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι χριστιανοί στο Ιράκ βασανίζονται συστηματικά και δολοφονούνται, οι ανήλικοι άνδρες υποβάλλονται σε αναγκαστική περιτομή και οι γυναίκες βιάζονται ομαδικά από τα ισλαμιστικά κτήνη της ISIS…ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Οι Ιρακινοί χριστιανοί βασανίζονται από τους ισλαμιστές δολοφόνους μέσα σε ναούς στο βόρειο Ιράκ. Ένας χριστιανός κάτοικος της Μοσούλης ανέφερε στην εφημερίδα Sunday Times: «Αυτές οι δύο εκκλησίες χρησιμοποιούνται ως φυλακές και τόποι βασανιστηρίων».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο ibtimes.co.uk, τρεις από τους Χριστιανούς αιχμαλώτους πέθαναν επειδή ήταν άρρωστοι και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Ένας άνδρας, ο οποίος ονομάζεται Abu Aasi, ισχυρίζεται ότι οι χριστιανοί που είναι φυλακισμένοι μέσα στις εκκλησίες εξισλαμίζονται με τη βία, ενώ πρόσθεσε ότι οι ισλαμοφασίστες έχουν σπάσει όλους τους σταυρούς και τα αγάλματα της Παναγίας.
περιτομή
Χιλιάδες Χριστιανοί εγκατέλειψαν τη Μοσούλη, μετά την κατάληψή της από την ISIS τον Αύγουστο. Αντιμέτωποι με την προοπτική του εξισλαμισμού, της καταβολής ειδικού φόρου ή της εκτέλεσης, περισσότεροι από 20.000 Χριστιανοί έφυγαν από τη Μοσούλη σε μόλις 45 ημέρες, σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ.
Όσοι παρέμειναν στην πόλη υφίστανται φρικτά βασανιστήρια και ζουν καθημερινά υπό το καθεστώς του τρόμου της Σαρία…
Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους απεικονίζουν τα σκληρά μέτρα που επιβάλλει η ισλαμιστική οργάνωση στους «άπιστους». Στις εικόνες διακρίνονται τρεις άνδρες, οι οποίοι βασανίζονται δημοσίως, κατηγορούμενοι ότι «κατανάλωσαν κρασί».
χριστιανος2
Δεκάδες Ιρακινοί, μεταξύ των οποίων και νεαρά αγόρια, έχουν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν το αποτρόπαιο θέαμα. Κάποιοι από αυτούς κρατάνε τις σημαίες της ISIS.
χριστιανος
Τους έχουν βάλει να γονατίσουν σε ένα πράσινο χαλί, ενώ ο βασανιστής περιμένει από πάνω τους να ακούσει την εντολή για την έναρξη…των βασανιστηρίων.
χριστιανος3
Σε ένα άλλο περιστατικό, ο μασκοφόρος τζιχαντιστής απεικονίζεται να μαστιγώνει έναν άτυχο «άπιστο». Η αιτία της τιμωρίας του είναι άγνωστη.
χριστιανος4
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.