Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Στόχος να πληγεί η Ρωσία εκ των έσω


putin_canon
Λογαριάζουν όπως πάντα χωρίς τον Πούτιν…
Μετά την πλήρη ρήξη Ρωσίας και Δύσης στην Σύνοδο των G20 στην Αυστραλία ξεκινά τώρα οικονομική επίθεση κατά της πρώτης με ταυτόχρονη ανακήρυξη των Η.Π.Α. Ουκρανίας, Μολδαβίας και Γεωργίας σε καθεστώς «κύριων συμμάχων του Στρατού των ΗΠΑ», χωρίς επίσημη ένταξη στο ΝΑΤΟ.

Στόχος να πέσει ο Πούτιν και αμέσως οι φιλοατλαντιστές δημοσιογράφοι ανακοινώνουν με έπαρση την πλήρη πτώχευση της «Αρκούδας». Αν τελικά οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης επιμείνουν στο να δημιουργήσουν εσωτερικό πρόβλημα στην Ρωσία, τότε θα υπάρξει ηχηρή αντίδραση και μένει να δούμε τι θα έχουν έτοιμο Η.Π.Α. και σύμμαχοι για να την αποτρέψουν.
Αναμένουμε τις εξελίξεις και κατά πόσο θα συνεχιστεί η κόντρα κατά της Ρωσίας από τις χώρες-δούλους των πολυεθνικών και των οικονομικών οίκων του πλανήτη. Άλλωστε ο Πούτιν είχε προειδοποιήσει έγκαιρα τους Ρώσους πολίτες για δύσκολες μέρες που έρχονται, τονίζοντας παράλληλα την αποφασιστικότητα της Ρωσίας να πολεμήσει για την ελευθερία της.

Και όπως είχαμε γράψει σε πρόσφατο άρθρο: Η Ρωσία βρίσκεται μόνη της εναντίον όλων και υπό σθεναρή πίεση. Πιθανότατα οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης θεωρούν ότι στο τέλος θα ανατραπεί ο Πούτιν και θα ελέγξουν και την ρωσική επικράτεια. Ας το επαναλάβουμε όμως: Ο Ρώσος ηγέτης δεν είναι Καντάφι…
ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.