Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ TOR-M1 ΚΑΙ OSA-AKM


Système antiaérien OSA

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
H Eλλάδα και η Ρωσία έκλεισαν ένα συμβόλαιο για την προμήθεια ανταλλακτικών των αντιαεροπορικών συστημάτων TOR-M1 και OSA-AKM ανακοίνωσε στο RIA Novosti μια στρατιωτική πηγή από την Αθήνα.

«Ένα συμβόλαιο που προβλέπει την παράδοση ανταλλακτικών που προορίζονται για TOR-M1 και OSA-AKM υπογράφτηκε μέσα στην εβδομάδα » ανέφερε ο συνομιλητής του ειδησεογραφικού χωρίς να αναφέρει το ποσό του συμβολαίου.
«Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι η Ελλάδα έκρινε τις αμυντικές της ικανότητες πιο σημαντικές από τις τιμωρίες κατά της Ρωσίας.Για την Ελλάδα αυτό το συμβόλαιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί της επιτρέπει να διατηρήσει την αεράμυνά της σε ένα επαρκές επίπεδο » υπογράμμισε η ίδια πηγή.
Πάντα σύμφωνα με τον ίδιο το συμβόλαιο δεν αφορά τα αντιαεροπορικά ρωσικά συστήματα S-300. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα μέλος του ΝΑΤΟ που διαθέτει αυτούς τους πυραύλους. ( RIA Novosti 21/12/2014)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.