Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Νέα «υστερία» από το μνημονιακό Ποτάμι – Δεν του αρέσει η κυβέρνηση!


Νέα «υστερία» από το μνημονιακό Ποτάμι – Δεν του αρέσει η κυβέρνηση!

Το απολίτικο μόρφωμα του «Πρωταγωνιστή» χαρακτήρισε «κακό» το κυβερνητικό σχήμα αποδίδοντάς το στην «χωρίς αρχές συμμαχία του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο».

Προφανώς για Το Ποτάμι το σχήμα θα ήταν «καλό» και θα είχε «αρχές» εάν ο Τσίπρας δεν συγκυβερνούσε με τους αντιμνημονιακούς Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά με τους μνημονιακούς νεοφιλελεύθερους «ταλιμπάν» του Ποταμιού, δηλαδή με τους μνημονιακούς τηλεδημοσιογράφους των καναλιών, με τους «μεταρρυθμιστές» που ψήφισαν Πρόεδρο Δημοκρατίας, με τους πρώην της Δράσης και με τον κ. Θεοχάρη, τον πρώην γραμματέα δημοσίων εσόδων και αγαπημένο παιδί της τρόικας.
«Οι καλές εξαιρέσεις είναι ελάχιστες. Ο κανόνας είναι ότι τα υπουργεία μοιράστηκαν με τη γνωστή παλαιοκομματική συνταγή. Από πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας μέχρι γνωστούς ανεπαρκείς κομματικούς υπαλλήλους», είπε το θλιβερό ποτάμι που τελεί σε απόλυτη σύγχυση και πανικό επειδή δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση για να βάζει τους όρους του.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.