Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η Σπυρακη πληρώνεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ για να εκπροσωπεί τους πολίτες στην Ευρωβουλή, αλλά εργάζεται ως κομματική εκπρόσωπος!


ΣΚΑΝΔΑΛΟ:

Μία σκανδαλώδης απρέπεια σε βαρος των εθνικών συμφεροντων συντελείται εμπρός στα πρόσωπα των πολιτών. Που βέβαια ευθύνονται, αφού… η κυρία Σπυράκη εστάλη στην ευρωβουλή με λαϊκή εντολή.

Για να τελειώνουμε λοιπον με την φαρσοκωμωδία της συμπρωταγωνίστριας της κυρίας Λουκά, σε αυτες τις κρίσιμες στιγμές όπου η Ελλαδα υποτίθεται οτι διαθέτει χρυσοπληρωμενους ευρωβουλευτές για να την υπερασπίζουν, η κυρία Σπυράκη απασχολείται ως κομματικός υπάλληλος. Για να βρίζει τον Λαζόπουλο.
Κάποια στιγμή η παράβαση καθήκοντος θα πρεπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά σε κάθε έκφανση της. Η καταστροφη της Ελλάδας οφείλεται ακριβως στην παράβαση καθήκοντος λειτουργών.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.