Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Την απαγόρευση προσβλητικών προς το ισλάμ άρθρων προωθεί ο Χουσεΐν Ομπάμα!


Την απαγόρευση προσβλητικών προς το ισλάμ άρθρων προωθεί ο Χουσεΐν Ομπάμα!

Τάχα γιατί νοιάζεται για την ασφάλεια των Αμερικάνων στρατιωτών που δεν καταδέχεται ούτε να χαιρετίσει επίσημα!
Αφού αγνόησε επιδεικτικά την πορεία μνήμης των θυμάτων της ισλαμικής μανίας στο Παρίσι, δήλωσε ότι το ΙΚΙΛ δεν έχει καμία σχέση με το ισλάμ που είναι η θρησκεία της ειρήνης, εμπιστεύεται τις συμβουλές του σουλτάνου Ερντογάν για την ανατροφή των κορών του και έχει γεμίσει τον Λευκό Οίκο και τις υπηρεσίες ασφαλείας με μουσουλμάνους, ο πρώτος αμφιλεγόμενου θρησκεύματος (!) Πρόεδρος των ΗΠΑ, δήλωσε ότι θα προστατέψει την αξιοπρέπεια και τιμή των τζιχαντιστών!

Και μετά από όλα αυτά υπάρχουν και μερικοί που πιστεύουν ότι ο Μπάρακ Χουσεΐν Ομπάμα δεν είναι κι ο ίδιος ισλαμιστής…
Με τις επιθέσεις τζιχαντιστών να αυξάνονται παγκοσμίως, χάριν κυρίως της ισλαμοφιλικής εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Ομπάμα, τώρα ο ίδιος ο Αμερικανός Πρόεδρος αναλαμβάνει δράση για να απαγορεύσει στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης να δημοσιεύουν αντι-ισλαμικά άρθρα!
Ο Πρόεδρος Ομπάμα θεωρεί ηθική του ευθύνη τον έλεγχο της αμερικανικής δημοσιογραφικής κοινότητας και προκειμένω να αποτρέψει την δημοσιοποίηση άρθρων και κειμένων που μπορεί να προσβάλουν τους ισλαμιστές και να επιφέρουν ισλαμική επίθεση, αναμένεται να τα εξαφανίσει δια παντώς.
«Ο Πρόεδρος δεν θα είναι ντροπαλός τώρα σχετικά με την έκφραση των απόψεών του ή την ψήφιση νόμων απαραίτητων για την ασφάλεια των αντρών και γυναικών στρατιωτών μας, κάθε φορά που η δουλειά δημοσιογράφων μπορεί να προκαλέσει ισλαμικά χτυπήματα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Josh Earnest, κατά την διάρκεια της ημερήσιας ενημέρωσης προς τους δημοσιογράφους, κάνοντας τους Ρεπουμπλικάνους να ακονίζουν τα μαχαίρια τους…
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.