Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ Β ΚΟΡΕΑΣ!!!



Η Ηγεσία της Ρωσίας αποδίδει μεγάλη σημασία σε όλες τις τελετές μνήμης για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά στις 27 Ιανουαρίου, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα παραστεί στην Πολωνία για τον εορτασμό  70 χρόνων από την απελευθέρωση του Άουσβιτς . Αυτό δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ στο Interfax.

Άουσβιτς:''H Δουλειά ελευθερώνει''Άουσβιτς:»H Δουλειά ελευθερώνει»
«Στο πρόγραμμα του προέδρου αυτό το ταξίδι δεν εμφανίζεται. Επίσημη πρόσκληση για εορταστικές  εκδηλώσεις δεν έλαβε  ο Πρόεδρος . Σε γενικές γραμμές, για τις δραστηριότητες αυτές, αν καταλαβαίνουμε σωστά, επίσημες προσκλήσεις δεν αποστέλλονται,» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου του αρχηγού του ρωσικού κράτους.
jbjk
Μπορεί ο  Ρώσος πρόεδρος να μην έλαβε πρόσκληση μετάβασης   στην Πολωνία ,αλλά απέστειλε ο ίδιος πρόσκληση επίσκεψης στη Ρωσία, προς τον αρχηγό της  Βόρειας Κορέας Kim Jong-un Yonhap.
Διπλωματική πηγή  ανέφερε:
«Η Βόρεια Κορέα έδωσε θετική απάντηση στην πρόσκληση της Ρωσίας για είσημη επίσκεψη του Kim Jong-un »
Ο Kim Jong-un,  δεν έχει επισκεφθεί ξένη χώρα ως ηγέτης της Βόρειας Κορέας. Το ταξίδι του στη Ρωσία θα είναι η ρώτη του επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.