Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Συγκλονιστική επιστολή προς τις ΗΠΑ και την Δύση απέστειλε πρώην μουσουλμάνος επικρίνοντας τους για την στάση τους απέναντι στο ισλάμ!


Συγκλονιστική επιστολή προς τις ΗΠΑ και την Δύση απέστειλε πρώην μουσουλμάνος επικρίνοντας τους για την στάση τους απέναντι στο ισλάμ!

Φωτεινό παράδειγμα ο Αιγύπτιος που ασπάστηκε την Χριστιανοσύνη και έχει βάλει σκοπό της ζωής του να αποκαλύψει τις αλήθειες που μας κρύβουν για την πιο δολοφονική ιδεολογία που γεννήθηκε ποτέ!
Ο Mark Christian, ο οποίος αποκήρυξε το ισλάμ και τις μουσουλμανικές αξίες και παραδόσεις της οικογένειάς του, έχει βάλει σκοπό της ζωής του να ξεγυμνώσει την θρησκεία του κορανίου από τις ψευδεπίγραφες και πλαστές ρητορικές που διδάσκουν οι θρηκευτικοί του άρχοντες στα τηλεοπτικά κανάλια, προκειμένω να καλύψουν την αιματηρή καιι γεμάτη μίσος ιδεολογία του ισλάμ.

Ο Christian διατελεί πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Πίστης και πλέον έχει ασπαστεί τον Χριστιανισμό. Ο πατέρας του και ο θείος του είναι υψηλόβαθμα στελέχη της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» στην πατρίδα του Αίγυπτο και ο ίδιος έχοντας απαρνηθεί την δολοφονική ιδεολογία της τζιχάντ που ορίζεται από τον λόγο του Μωάμεθ στο κοράνι, εργάζεται από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ κατά της αδελφότητας και του απώτερου σκοπού των απανταχού ισλαμιστών για εγκαθίδρυση ενός παγκόσμιου χαλιφάτου.
Μάλιστα, με αφορμή το ισλαμικό μακελειό στο Παρίσι, συνέγραψε επιστολή προς την αμερικανική κυβέρνηση, καλώντας την να ανοίξει επιτέλους τα μάτια της και να συντρίψει το ισλαμικό φίδι που τυλίγει ασφυκτικά την Δύση και όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
«Ένας θεός που είναι τόσο ανασφαλής, ώστε να προσβάλλεται από μια γελοιογραφία και τόσο ανίκανος, ώστε να ζητάει από τους πιστούς να εκδικηθούν γι’ αυτό, δεν αποτελεί θεό που αξίζει την λατρεία, αλλά είναι ένας διάβολος που σε οδηγεί στον θάνατό σου. Όταν οι άνθρωποι προκάλεσαν τον Χριστό, Εκείνος τους έκανε να περπατήσουν στην θάλασσα, τους ανέστησε από τον θάνατο και επούλωσε τις ασθένειές τους, για να αποδείξει ποιος είναι. Αλλά, όταν οι άνθρωποι προκάλεσαν τον μωάμεθ, εκείνος τους έκοψε τα κεφάλια, για να αποδείξει την δύναμή του ως προφήτης. Μπορείτε να κόψετε το κεφάλι μου όσο θέλετε. Η καρδιά μου, όμως, θα συνεχίσει να καλεί το όνομα του σωτήρα μου, Ιησού Χριστού.
Που είναι το αμερικανικό πνεύμα και η αμερικανική ψυχή; Που είναι αυτοί που κατέστρεψαν τον Χίτλερ και κατεδάφισαν το τείχος του Βερολίνου; Όταν αεροπλάνα έπεφταν πάνω στα κτίριά σας, μαχαίρια γλιστρούσαν στους λαιμούς συμπατριωτών σας, βόμβες εκρήγνυνταν στους δρόμους της Βοστόνης, όταν γυναίκες και παιδιά ουρλιάζουν σε κάθε χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο; Όλα αυτά κι εσείς ακόμα αποκαλείτε το ισλάμ θρησκεία της ειρήνης… Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσει αυτός ο Γίγαντας και να απελευθερώσει την ανθρωπότητα από την δουλεία και τον τρόμο του ισλάμ;».
Το παραπάνω είναι απόσπασμα από την ανοιχτή επιστολή του ηρωικού Christian, όχι μόνο προς τους Αμερικάνους, αλλά και προς εκείνους που επικαλούνται ότι είναι «φιλήσυχοι» μουσουλμάνοι, αλλά ποτέ δεν απομονώνουν τα ακραία και βίαια στοιχεία που πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα στην θρησκευτική τους σέχτα. Η συγκλονιστική επιστολή συνεχίζει:
«Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε είναι ομιχλώδεις και δεν διαθέτουμε κανένα λογικό τρόπο για να τις αναλύσουμε, αν δεν χαράξουμε μια απόλυτη, φωτεινή γραμμή μεταξύ των μουσουλμάνων που είναι διατεθειμένοι να σεβαστούν την θρησκευτική ελευθερία των υπολοίπων (απορρίπτοντας τα αξιώματα για εκδίκηση σε περίπτωση προσβολών, υπαρκτών ή φανταστικών) και εκείνων που μας θεωρούν κοπάδι που μπορούν να εκμεταλλευτούν, να σφαγιάσουν και εύκολα να καθοδηγήσουν.
Η κοινωνία μας δεν μπορεί πλέον να εφαρμόζει την αυτο-λογοκρισία, όταν αναφέρεται στο ισλάμ. Οι μουσουλμάνοι της πρώτης κατηγορίας που ανέφερα μπορεί να προσβληθούν και γι’ αυτό έχουν την συμπάθειά μου, αλλά οι μουσουλμάνοι της τελευταίας κατηγορίας θα εξοργιστούν και θα αποκαλύψουν σε όλο του το μεγαλείο το χάσμα που τους χωρίζει με την πολιτισμένη κοινωνία. Αυτός είναι ο στόχος μου: Να αναγκάσω αυτούς τους μουσουλμάνους να εκθέσουν τον εξτρεμισμό τους, ώστε να γίνει αντιληπτός από όλους, αλλά, επίσης, και να φτάσουν στην αυτογνωσία αυτής της διαφθοράς του εξτρεμισμού που υπάρχει μέσα τους.
Το να προσβάλλεται κάποιος είναι σίγουρα άβολο, αλλά δεν συγκρίνεται με το να κυνηγιέται και να υποτάσσεται, όπως συμβαίνει στους Χριστιανούς αδελφούς και αδελφές μας στα εδάφη, όπου κυριαρχούν οι μουσουλμάνοι, όπως είδαμε και στο Παρίσι και τις δυτικές μας δημοκρατίες. Η πηγή για όλη αυτή την κατάσταση είναι η βλακώδης αποδοχή της ιδέας του «πολυπολιτισμού» που επιβλήθηκε από μια λανθασμένη πολιτική ορθότητα. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε από καρδίας ότι δεν υπάρχει λεκτική προσβολή, ούτε ότι μια γελοιογραφία μπορεί να σε οδηγήσει να διαπράξεις φόνο. Όμως, εκατοντάδες εκατομμύρια μουσουλμάνων παγκοσμίως διαφωνούν.
Μέρος της προσπάθειάς μας στο Ινστιτούτο Παγκόσμιας Πίστης είναι να εκθέσουμε την πραγματικότητα αυτών των νοσηρών πιστεύω, όχι μόνο μεταξύ των τζιχαντιστών (που όλοι μας γνωρίζουμε ότι τα πιστεύουν), αλλά κυρίως, μεταξύ των επονομαζόμενων «μετριοπαθών» μουσουλμάνων.
Η ιδέα της θανάτωσης για μια προσβολή είναι απεχθής, κι όμως θεωρείται αποδεκτή από την πλειοψηφία των μουσουλμάνων. Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία των μουσουλμάνων θα σκότωνε εξαιτίας μιας γελοιογραφίας; Φυσικά κι όχι. Εντούτοις, σημαίνει ότι η πλειοψηφία των μουσουλμάνων δεν θα σταματούσε έναν ομόθρησκό τους από το να το πράξει, και ίσως να ένιωθαν και ως υποχρέωσή τους να τον βοηθήσουν ή να τον στηρίξουν είτε οικονομικά είτε μέσω της σιωπής τους. Αυτή η αντίληψη λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ της θρησκείας και της αγριότητας. Εάν ένας μουσουλμάνος δέχεται την προσβολή ως δικαιολογία για βία, τότε γίνεται αυτόματα πιθανό γι’ αυτούς να περάσουν στο επόμενο στάδιο, στις δολοφονίες «τιμής», τις θανατώσεις των αποστατών και των «απίστων» κ.λπ.
Βρισκόμαστε στο σημείο, όπου η έλλειψη μιας συμπαγούς, φωτεινής γραμμής επιτρέπει τον θάνατο. Οφείλω να κάνω ότι μπορώ για να χαράξω αυτή την γραμμή και να αναγκάσω τους μουσουλμάνους να διαλέξουν ποια μεριά της γραμμής προτιμούν. Αυτό είναι το πρώτο και βασικό βήμα για την έκθεση του εξτρεμισμού που όλοι μας γνωρίζουμε ότι ελοχεύει κάτω από την επιφάνεια για πολλούς μουσουλμάνους, ακόμα και μερικών που θεωρούμε φίλους.
Μερικοί από αυτούς τους «φιλήσυχους» μουσουλμάνους έχουν την άποψη ότι η Χαμάς δεν κάνει τίποτα το κακό στοχεύοντας πολίτες. Υποστηρίζουν ότι «πράττουν όπως θα έπραττε ο καθένας ενάντια στον καταπιεστή του». Αυτές οι λέξεις είναι δικές τους κι όχι δικές μου.
Βρισκόμαστε σε πόλεμο που έχει κηρυχθεί από το ισλάμ κατά του πολιτισμού γενικώς. Καθώς ο πόλεμος δεν είναι ωραίος, μερικές τακτικές μέσα σε μια μάχη μπορεί να είναι δύσκολες επίσης. Έχω την μεγαλύτερη αγάπη για τους μουσουλμάνους, καθώς αποτελούν τα πρώτα θύματα του ισλάμ και αυτή η αγάπη είναι που με παρακινεί να τους αναγκάσω να εφράσουν την δική τους αναγκαιότητα για την θρησκευτική τους μεταρρύθμιση. Όταν κάποιος επιτρέπει στον κακότροπο γιο του να καθίσει στο τραπέζι την Ημέρα των Ευχαριστιών, ενώ είναι μεθυσμένος και έχει κάνει χρήση ναρκωτικών, αυτός ο ίδιος επικροτεί αυτή την συμπεριφορά. Η αληθινή αγάπη θα πρέπει να πει στον γιο να είναι ξεμέθυστος και καθαρός προτού εισέλθει στο σπίτι. Ο γιος θα αντιδράσει, όμως, μόνο μέσω αυτής της σύγκρουσης μπορεί να λυθεί το πρόβλημα. Αυτό ισχύει και με το ισλάμ και εκείνους που το ακολουθούν».
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.