Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΛΩ...

TSIPRAS - ΚΟΡΙΕΡΕ ΝΤΕΛΑ ΣΕΡΑ
 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρείται πλέον ένας κίνδυνος, όπως το 2012, αλλά μια πρόκληση με στόχο την αλλαγή» αναφέρει
«Η Ελλάδα μου δεν θα ζημιώσει την Ευρώπη» είναι ο τίτλος άρθρου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που «φιλοξενεί» στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Κοριέρε Ντέλα Σέρα, με δικαιώματα τού δημοσιογραφικού ομίλου Worldpost.

«Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική στροφή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί, πλέον, απλή ελπίδα για τον ελληνικό λαό, ενσαρκώνει την προσδοκία μιας αλλαγής πορείας πλεύσης για ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία δεν πρόκειται να βγει από την κρίση χωρίς μια βαθιά αναθεώρηση των πολιτικών επιλογών της. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει νέα ώθηση στις δυνάμεις που μάχονται για την αλλαγή. Διότι, αφού η Ελλάδα κατέληξε σε αδιέξοδο, η σημερινή Ευρώπη πρόκειται να έχει το ίδιο τέλος» γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
protothema.gr
Από την στιγμή που ο Τσίπρας αναγνώρισε το τοκογλυφικό χρέος όλα πάνε καλά...


ΟΚ θα ψηφίσουμε το μεταλλαγμένο πασόκ, τον Σύριζα δηλαδή που έχει μαζέψει όλα τα λαμόγια και τους φραπεδιάρηδες  περιθωριακούς λόγιους του καναπέ ενώ κοιτάζει τον ουρανό μπας και βρέξει φράγκα. 


Το ότι θα βοηθηθεί ο Τσίπρας από τον φίλο του Γιούνκερ αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα είναι πόσα δάνεια θα πάρει ο Αλέξης για αυτή την νέα δοκιμασία....Τι αμαρτίες θα μας φορτώσει...Νέο 1981 δεν υπάρχει...

perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.