Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ …


1077447

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Το  Κίεβο διέκοψε μαζικά  την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο Λουγκάνσκ την παραμονή πρωτοχρονιάς του 2015. Η βλάβη που οφειλόταν σε σαμποτάζ των κυβερνητικών αρχών. Αποκαταστάθηκε μόλις 10 λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου και συγκεκριμένα στις 11.49 μ.μ. την Τετάρτη 31/12/14.

Ο γενικός διευθυντής των τεχνικών βλαβών της Λαικής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, Aleksander Drobot δήλωσε ότι το σαμποτάζ της διακοπής του ρεύματος , αποκαταστάθηκε μετά από σκληρή δουλειά της υπηρεσίας του.
“Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι τώρα υπό τον πλήρη έλεγχό μας. Αποκαταστήσαμε τη βλάβη στις 2.49 τοπική ώρα.”
Ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του αρμόδιου Υπουργείου της Δημοκρατίας εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο επιστρέφει στο Κίεβο τον χαρακτηρισμό »τρομοκράτης».
»Αδυνατούμε να ελέγξουμε τις τρομοκρατικές ενέργειες των παρακρατικών που σκοπό έχουν την πλήρη αποσταθεροποίηση στην περιοχή και μάλιστα στην αλλαγή του χρόνου».
Ο Πρόεδρος του Lugansk , Igor Plotnitsky κατήγγειλε ευθέως το επεισόδιο ως  σαμποτάζ των Ουκρανών που υποβοηθήθηκαν από  τοπικές ένοπλες ομάδες. Ο ίδιος διέταξε δικαστική διερεύνηση για το γεγονός.
Η διακοπή του ρεύματος επέφερε μεγάλη αναστάτωση στην πόλη καθώς σταμάτησε και η παροχή νερού  που στις τρέχουσες θερμοκρασίες των -20 βαθμών Κελσίου οι βρύσες παγώνουν χωρίς τη λειτουργία των μπόιλερ .
Ο δήμαρχος του Λουγκάνσκ Manolis Pilavov δήλωσε ότι η πόλη περιήλθε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω και της διακοπής της θέρμανσης  ενώ επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για σαμποτάζ.
jghkkj
Ο Μανώλης Πιλαβόβ συγκίνησε τον πληθυσμό με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του που εκδόθηκε πριν την νέα δοκιμασία του πληθυσμού:
…Το  απερχόμενο έτος ήταν μια τρομερή δοκιμασία για εμάς.Μας έφερε τη θλίψη, την καταστροφή και τον πόνο της απώλειας. Έχουμε βιώσει τι σημαίνει πόλεμος .Αλλά η πόλη επέζησε. Οι κάτοικοι του Λουγκάνσκ αποδείξαμε στην πράξη ότι είμαστε μια δυνατή και ισχυρή οικογένεια. Ο Θεός να μας φυλάξει όλους μας να ζήσουμε ποτέ ξανά ό, τι έχουμε βιώσει.
…Σας ευχαριστώ για το θάρρος σας, την υπομονή και την αφοσίωση στην πατρίδα μας. Για όλα αυτά που έχουμε κάνει όλοι μαζί…
Μπαίνουμε σε μια νέα χρονιά με  σχέδια και  ελπίδες για ειρήνη, αναγέννηση και  ευημερία. Με εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας.
Ειλικρινά, αγαπητοί μου συμπατριώτες σας εύχομαι,  το νέο έτος, να υπάρχουν δάκρυα στα μάτια σας μόνο από ευτυχία. Και να εκπληρωθούν οι βαθύτερες επιθυμίες σας.
Να είστε υγιείς και για τους γονείς σας. Να είστε  χαρούμενοι και για τα παιδιά σας. Να γίνουμε μια ακόμη  ισχυρότερη οικογένεια  όλοι μας . Το πιο πολύτιμο αγαθό είναι να είμαστε όλο και πιό κοντά ο ένας στον άλλο.
Μην αφήσετε ποτέ την πίστη σας για το καλύτερο. Και το πιο σημαντικό –  πάνω από τα κεφάλια μας θα έχουμε πάντα μόνο έναν ειρηνικό ουρανό!
Ειρήνη και  ευημερία στην πατρίδα μας!
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.