Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ… Μετά το «φιλιούνται αγκαλιάζονται «έρχονται οι «κόκκινες γραμμές» για το μεταναστευτικό


Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ… Μετά το «φιλιούνται αγκαλιάζονται «έρχονται οι «κόκκινες γραμμές»

Η κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ξεκίνησε με χαμόγελα και αμοιβαίες φιλοφρονήσεις, ωστόσο πολύ σύντομα οι δύο πλευρές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα.
Οι ΑΝΕΛ έχουν θέσει τις κόκκινες γραμμές τους στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και προσεχώς θα κληθούν να δείξουν αν θα επιμείνουν στις θέσεις τους. Πρώτο θέμα το οποίο από σήμερα κιόλας άρχισε να δημιουργεί τριγμούς, είναι αυτό της ιθαγένεια στους μετανάστες.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί να αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, τη λεγόμενη δεύτερη γενιά μεταναστών», ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, το πρωί της Τετάρτης.
Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απάντηση της εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία τόνισε πως δεν πρόκειται να συναινέσει το κόμμα της σε μια τέτοια κίνηση…
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.