Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΛΕΠΙ:ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΝΕΑΡΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ


haleb
O 26 χρονος Αχμέντ Καλάτς , πατέρας δυο παιδιών από το Χαλέπι δολοφονήθηκε  από τους ισλαμιστές τρομοκράτες μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, στην είσοδο του σπιτιού του.
Η γειτονιά του στο Χαλέπι είχε καταληφθεί από τους  τρομοκράτες οι οποίοι εκβίαζαν με τα όπλα, τους άντρες να στατολογηθούν στις τάξεις των ισλαμιστικών ομάδων .
Ασκούσαν κάθε είδους πιέσεις και απειλές ώστε να συμμετάσχουν σε τρομοκρατικές επιθέσεις στην πόλη που οι ίδιοι γνώριζαν και θα περνούσαν απαρατήρητοι.
Ο αδερφός του  Αχμέντ πολεμούσε στις δυνάμεις του συριακού στρατού και οι τρομοκράτες που διέθεταν αυτήν την πληροφορία, απειλούσαν τον δολοφονημένο Σύριο ότι εάν δεν πείσει τον αδερφό του να λιποτακτήσει και εάν ο ίδιος δεν τους ακολουθούσε, τότε θα τον σκότωναν.
Ο Αχμέντ και ο αδερφός του, παρά τις πιέσεις , δεν δέχτηκαν τους εκβιασμούς.
Ο Αχμέντ ζούσε στον ισλαμοκρατούμενο τομέα της διχοτομημένης πόλης και  δεν μπορούσε να απεγκλωβίσει την οικογένειά του και να την μεταφέρει στην ελεύθερη περιοχή.
Έτσι, αποφάσισε να φύγει ο ίδιος για την Τουρκία, προκειμένου να προστατεύσει τους δικούς του από τυχόν αντίποινα και παράλληλα να κάνει κανένα μερομάκαματο ώστε να τους προμηθεύει με χρήματα για τα είδη πρώτης ανάγκης.
Πριν 3 ημέρες, ο Αχμέντ χαρούμενος και γεμάτος λαχτάρα να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα και να τους δώσει τα πρώτα του χρήματα, επανήρθε στο Χαλέπι με σκοπό να ξαναφύγει. Όμως δεν πρόλαβε….
Οι άθλιοι τρομοκράτες που του την είχαν στημένη μπροστά στην είσοδο του σπιτιού του, τον δολοφόνησαν με χτυπήματα στο κεφάλι, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των παιδιών του.
Εικάζεται από τους κατοίκους του Χαλεπίου όπου η στυγερή δολοφονία έχει γίνει ευρέως γνωστή, ότι υπήρξε πληροφορία για την μελλούμενη άφιξη του νεαρού πατέρα από τουρκικής πλευράς . Ο ίδιος δεν είχε ειδοποιήσει κανέναν για τη σύντομη επίσκεψή του στο σπίτι του και όμως του είχαν στήσει καρτέρι.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.