Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

"Υποδείξατε" -κύριοι των ΑΝ.ΕΛ- τον κ. Γ. Ρωμανιά, και "τρομοκρατείτε(οι ΑΝ.ΕΛ)" -άθελά σας- τους συνταξιούχους


"Υποδείξατε" -κύριοι των ΑΝ.ΕΛ- τον κ. Γ. Ρωμανιά, για Γ.Γ.Κοινωνικής Ασφάλισης ....και "τρομοκρατείτε(οι ΑΝ.ΕΛ)" -άθελά σας- τους συνταξιούχους ....κακή αρχή κάνετε!



Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης ο κ. Γ. Ρωμανιάς!  Για μια ακόμα φορά οι "Ασφαλιστές ευτύχησαν" αφού τους "προέκυψε" ο "κατάλληλος" άνθρωπος  -του τρίτου πυλώνα-  στο Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!
ΣΥΝΗΜΜΈΝΗ ΦΩΤΟ, (του ΜπαρμπαΝίκου)  ....ΕΑΕΕ , "παρέα" και με τον κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου ....του ΣΚΑΙ ].



Με τις διαχρονικές (κυρίως Αφτια-στικες) δηλώσεις-προβλέψεις του(ωσεί μάντις λόγος),  ο κ. Γ. Ρωμανιάς "ΠΈΤΥΧΕ" ....από την μια οι εργαζόμενοι να αισθάνονται(με ότι τούτο συνεπάγεται) ότι δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη ....και από την άλλη -κύριοι των ΑΝ.ΕΛ με τις "επιλογές σας"-  ....."ΣΤΡΕΣΆΡΕΤΕ" ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ τους συνταξιούχους ....τα Παπούδια σας ρε, τις Μανάδες σας και τους Πατεράδες σας , πολλοί απ' αυτούς -οι περισσότεροι- έχουν την καρδιά τους και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.


Σώστε την Κοινωνική Ασφάλιση από τον Πυλώνα(της κόλασης) της Ιδιωτικής ....των Γερμανικών και Άλλων "Εσπεριδών" Εταιριών, του Μεγαλύτερου "αναιτίως" Εισαγωγικού Κλάδου της Χώρας !


[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]
ΕΠΊΚΑΙΡΕΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ κ. Γ. ΡΩΜΑΝΙΑ ....ΣΧΌΛΙΑ:
«Έχω την αίσθηση ότι το Γενάρη και το Φλεβάρη προβλήματα καταβολής συντάξεων, δεν υπάρχουν. Το Μάρτη τα πράγματα θα είναι λίγο σφιχτά, μέχρι τότε, όμως, θα βρούμε λύση».

Αργότερα ανασκεύασε: Λίγο αργότερα, και μετά τη θύελλα, ο κ.Ρωμανιάς ανασκεύασε τις πρωινές του δηλώσεις τονίζονταςου* στον Σκάι, ότι «δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητα να μην χορηγηθούν συντάξεις ή να μειωθούν οι συντάξεις».


- ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΗΘΕΛΗΜΈΝΗ -ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ- ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ή ΛΆΘΟΣ-ΓΚΆΦΑ ....ΑΦΟΎ ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΌΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΊ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ....ΈΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΎΣΟΥΝ!!!!


- ....τις πολύτιμες όμως επικοινωνιακές του υπηρεσίες -άθελά του- ....τις "προσέφερε" στις Ασφαλιστικές!


....και τέλος πάντων .....τι είμαι εγώ ο εργαζόμενος και ο συνταξιούχος, κ. Γ. Ρωμανιά, ** "Τζόβενο"(;) ....να "παίζεις" Μαζί μου(;) ....Όξω από την "Παράγκα της Ψωροκώσταινας" ....Όξω Τώρα ....δεν υπάρχουνε περιθώρια για  Λάθη, καθυστερήσεις και "παιχνίδια"!


Λίγο αργότερα, και μετά τη θύελλα, ο κ.Ρωμανιάς ανασκεύασε τις πρωινές του δηλώσεις τονίζονταςου* στον Σκάι, ότι «δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητα να μην χορηγηθούν συντάξεις ή να μειωθούν οι συντάξεις».
* ΣΗΜ.  Το <ου*> είναι από το Μπομπολεϊκο ....δεν το έβαλε ο "ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ" 
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=64131473




ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΗ:   Ο κ. Γ. Ρωμανιάς, πάνω  απ' όλα, είναι εργαζόμενος  ….δικαίωμά του οι επαγγελματικές του επιλογές ….και είναι απολύτως σεβαστές.








** "Τζόβενο"

Nuvola apps bookcase.png Ετυμολογία []
τζόβενο < ιταλικήgiovine (= νέος)
Open book 01.svg Ουσιαστικό[]
τζόβενο , ή τζόβινο, ουδέτερο (λόγιο) "ναυτόπαις"
(ναυτικός όρος), (ιδιωματικό): ο πρωτόμπαρκος ναύτης καταστρώματος, συνηθέστερα καθαριστής καταστρώματος
(μεταφορικά) ο νεαρός βοηθός
Books-aj.svg aj ashton 01.svg Συνώνυμα[μούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.