Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ και από το Βήμα. Κομανέντσης ο Ψυχάρης, πάει πάντα με τον νικητή είτε είναι ο Παττακός, είτε ο Καραμανλής,


Στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ και από το Βήμα. Κομανέντσης ο Ψυχάρης, πάει πάντα με τον νικητή είτε είναι ο Παττακός, είτε ο Καραμανλής, είτε ο Παπανδρέου, είτε ο Μητσοτάκης και πάει λέγοντας. Μας έφεραν το ΔΝΤ και τώρα κοροιδεύουν....

patriarpsixaris
Το κύριο άρθρο υπογράφει ο Αντώνης Καρακούσης, είναι ιδιαίτερα θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και προβλέπει νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με διαφορά τουλάχιστον 5 μονάδες έναντι της ΝΔ.

Διέλυσαν τις ζωές των νέων ανθρώπων και πουλάνε τρελίτσα με τον Τσίπρα!  26 Μαρτίου 2010.....όταν το συγκρότημα στήριζε Παπανδρέου. Όταν οι πάντες γνώριζαν που μας πηγαίνει το παιδί του Ανδρέα....


Τα ίδια και επί χούντας.....έκαναν...







Τα ίδια πρόσωπα είναι που δήθεν ανακάλυψαν  σταγονίδια στην Ευελπίδων.....Στην Παπαδήμου εποχή...στην εποχή του ληστρικού PSI....που οδήγησε στον πλήρη ακρωτηριασμό των ασφαλιστικών ταμείων!



Τα ίδια και με το δήθεν φάντασμα του ναζισμού. Που εντελώς τυχαία είναι φάντασμα της δεξιάς.....ενώ ο αρχηγός της χρυσής αυγής μας μιλά για επάρατη ψοφοδεξιά....λες και ζούμε στην δεκαετία του 50' Τα άτομα είναι απίστευτα!



Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014
Ο κύβος ερρίφθη (Alea jacta est)

peri, Ο κύβος ερρίφθη
Ο Tσιπρας θα πάρει την τελευταία πρωθυπουργία. Ο λαός "αποφάσισε"!! αυτός ο ηλίθιος λαος, αυτός που ζει σαν σκύλος!!αυτός που δεν βάζει το μυαλό σε λειτουργία! ε !!! Aυτός  λοιπόν θα πληρώσει για την τελευταία  ανοησία του.. Δυστυχώς, επειδή η κοινωνία λειτουργεί συλλογικά, συλλογικά "πέφτει" και το κόστος!
Mετά όσοι απομείνουν, όσοι καταφέρουν να απομείνουν ,θα είναι και οι δυνατοί!! αυτοί θα πάρουν στις πλάτες τους το βαρος,και θα αρχίσουν το χτίσιμο από την αρχή!! Έτσι είναι να γίνει ,και ας γίνει! μέχρι τότε καλό κουράγιο σε όλους μας, καλές αντοχές, πίστη στον εαυτό μας στον θεό και δύναμη ψυχής!! Να αντέξουμε και το τελευταίο στάδιο!! πρέπει να πειστούν και οι πιο ανόητοι, και για να πειστούν ως είθισται, πρέπει να δοκιμασουν! Eίπαμε ο άνθρωπος μαθαίνει με δυο τρόπους! με την ευφυΐα του, η με το πάθημα του...

Kαλή δύναμη σε όλους μας! θεωρώ ότι λίγοι θα αντεξουν ,οι ώρες που θα περάσουμε θα είναι και οι πιο σκληρές..ίσως κάποιες στιγμές πιστέψουμε ότι τα πάντα θα χαθούν....όμως η αλήθεια και το δίκιο πάντα στο τέλος νικά! αυτό να σκεφτόμαστε και να καρτεράμε την ώρα της νίκης..αυτό στις δύσκολες ώρες θα μας κρατήσει δυνατούς..
Ελένη
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.