Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

H XΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

canada-dem-2016-clintonjpeg-03ab9_s878x569


Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Hillary Rodham Clinton γέλασε προκλητικά στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα διεκδικήσει την αμερικανική Προεδρία, κατά τη διάρκεια ομιλίας της Saskatoon στο Saskatchewan του Καναδά, την Τετάρτη 21/01/15.

Η Χίλαρι   σάρκασε  τον   Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής  της στην ανοιχτή εκδήλωση , επανατροφοδοτώντας  το δυτικό αντιρωσισμό.
Στο ερώτημα του οικοδεσπότη της αν έχει αποφασίσει να ηγηθεί στις ΗΠΑ, ο Χίλαρυ , άρχισε περιπαιχτικά  να ενσαρκώνει τους δυο ρόλους των Πρωθουργού Μεντμέγιεφ και Πρόεδρου Πούτιν που απλά συνεννοούνται για την ανταλλαγή της εξουσίας. Υιοθετώντας το στυλ του Ρώσου Προέδρου και έναν υποθετικό διάλογο θέλησε να γελοιοποιήσει το Σύνταγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και να αντιτείνει την δήλωση ότι »στις ΗΠΑ υπάρχουν συνταγματικές διαδικασίες που θα ακολουθηθούν και ότι δεν είναι όπως στη Ρωσία…»
«Ναι, υπάρχει μια διαδικασία», δήλωσε  Κλίντον.»Δεν είναι όπως με τον Πούτιν. Θέλω να πω, μπορείτε να φανταστείτε την αντίχτοιχη  συνομιλία με τον Πούτιν. «
Και ξεκίνησε το αυτοσχέδιο θεατράκι της…ενώ το πλήθος ξεσπούσε σε γέλια και επευφημίες.
 
Μόνο που η Hillary Rodham -Clinton ξεχασε να μας πεί ότι είναι η απατημένη δε, σύζυγος μεν, του τ. Προέδρου των ΗΠΑ, Bill Clinton …και όχι η μωρός παρθένα που εμφανίζεται…
dimpenews.com

2 σχόλια:

  1. Δηλωμενη λεσβια ...τι να λεμε τωρα ας γινει και Προεδρος της ΗΠΑ αυτό τους αξιζει τους Αμερικανους αυτό θα παρουν ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧ Ι , ρε Πατριώτη Μιλτιάδη , αυτό δ ε ν αξίζει στον υπόλοιπο πλανήτη , να είναι αρχηγός τέτοιου στρατού αυτό το ανθρώπινο ( ;;; ) κατακάθι ..!!!!

      Διαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.