Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

To American Jewish Council–AJC υποδέχεται τον Αλέξη Τσίπρα. Είπατε τίποτα;; Τυπική αλλαγή εξουσίας είχαμε....


Ο ναζιστικός μπαμπούλας θα συνεχιστεί μιας και συμφέρει...
Tο Αμερικανοεβραϊκό Συμβούλιο (American Jewish Council–AJC) και συγκεκριμένα ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ντέιβιντ Χάρις έστειλε-σύμφωνα με τον Βηματοδότη- τα συγχαρητήριά του στον Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη του.
Εξέφρασε δε την ελπίδα του για συνέχιση του προσανατολισμού της χώρας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Είμαστε αφοσιωμένοι φίλοι της Ελλάδος» τονίζει ο κ. Χάρις. Οι ευχές του AJC δεν θα πρέπει να αιφνιδιάζουν κανέναν. Άλλωστε, εδώ και αρκετό διάστημα, τόσο η νυν περιφερειάρχης και πρώην αρμόδια για την εξωτερική πολιτική Ρένα Δούρου όσο και, αργότερα, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς είχαν επαφές με την ισραηλινή πλευρά και έχουν δημιουργήσει λειτουργικούς δεσμούς.

Το AJC πάντως δεν ξεχνά ότι η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά διατήρησε πλήρως τις δυνάμεις της σε σχέση με το 2012. Η αμερικανοεβραϊκή οργάνωση εξαίρει το έργο του πρώην Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής και ελπίζει ότι και η κυβέρνηση Τσίπρα θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο...
http://kourdistoportocali.com/post/40983/ajc
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.