Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ


hjjh
Ευρωπαικές χώρες που δεν είναι μέλη του ΝΑΤΟ όπως η Φινλανδία και η Σουηδία-σκοπεύουν να ενισχύσουν τη στρατιωτική τους συνεργασία δημιουργώντας  τη δική τους ναυτική δύναμη .

Η Φινλανδία και η Σουηδία έλαβαν αυτήν την απόφαση σύμφωνα με την ρωσική Πράβδα, για να ελέγχουν την  Βαλτική έναντι της  αυξανόμενης στρατιωτικής δύναμης της Ρωσίας στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ελσίνκι και η Στοκχόλμη ανησυχούν για την αυξανόμενη δραστηριότητα των ρωσικών αεροπλανοφόρων στη Βαλτική Θάλασσα.
Ο υπουργός Άμυνας της Σουηδίας Peter Hultqvist πιστεύει ότι η Ρωσία θα αποδυναμώσει την επιρροή της χώρας του στην περιοχή της Βαλτικής.
Φαίνεται ότι τόσο η Σουηδία όσο και η Φινλανδία θεωρούν ότι η Ρωσία αισθάνεται άνετα για την αυξανόμενη δραστηριότητα του ΝΑΤΟ  στα σύνορά της.
Η Pravda έχει επανειλημμένα δημοσιεύσει υλικό για ρωσικά αεροσκάφη που εκτελούσαν μόνο τακτικές εκπαιδευτικές πτήσεις και εποπτικές ενέργειες που δεν είχαν στόχο την παραβίαση της ασφάλειας τρίτων χωρών.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.