Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Κύριε Αλέξη Τσίπρα, Πρωθυπουργέ της Ελλάδας μετά τις ρουκέτες Γλέζου ήρθαν και των εταίρων… «Νein» σε «100 δόσεις» και «κόκκινα δάνεια»


Κύριε Αλέξη Τσίπρα, Πρωθυπουργέ της Ελλάδας μετά τις ρουκέτες Γλέζου ήρθαν και των εταίρων… «Νein» σε «100 δόσεις» και «κόκκινα δάνεια»

Απανωτές οι… ρουκέτες για την Ελληνική κυβέρνηση και τον Αλέη Τσίπρα… Ρουκέτες που αφορούν δύο από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις…
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, όλα δείχνουν ότι απορρίπτεται από τους εταίρους της χώρας η ρύθμιση των 100 δόσεων που περιλαμβανόταν στη λίστα του υπουργού οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.
Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι και η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια, που δεν περιλαμβανόταν στη λίστα Βαρουφάκη αλλά είναι πιθανό να περιγραφόταν σε αδρές γραμμές, απορρίφθηκε από τους Ευρωπαίους εταίρους. Και απομένουν ακόμα κάποιες ώρες μέχρι το βράδυ, οπότε και λήγει το ευρωπαϊκό τελεσίγραφο…
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.