Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Κάνοντας άσεμνες χειρονομίες και με την σημαία του ΙΚΙΛ πόζαραν νεαροί ισλαμιστές στο Παρίσι!


Κάνοντας άσεμνες χειρονομίες και με την σημαία του ΙΚΙΛ πόζαραν νεαροί ισλαμιστές στο Παρίσι!

Έξω από το εβραϊκό παντοπωλείο όπου οι ισλαμοπίθηκοι σκότωσαν τέσσερα άτομα στις αρχές του έτους!

img558676
Το πραγματικό τους πρόσωπο για ακόμα μια φορά δείχνουν οι «εξευρωπαϊσμένοι» ισλαμιστές της Γαλλίας, ποζάροντας έξω από το εβραϊκό παντοπωλείο του Παρισιού, όπου ο Αφρικανός τζιχαντιστής με την «μαύρη χήρα» γυναίκα του σκότωσαν τέσσερις ανθρώπους, πανηγυρίζοντας για τη νίκη του ισλάμ κατά των απίστων.
muslims-gloat3-338x600
Νεαροί ισλαμιστές που αν και διαβιούν στο Παρίσι αυτό δεν κατέστη ικανό να τους εξανθρωπίσει, φωτογραφίζονται με φόντο το αιματοβαμμένο παντοπωλείο και με σημαίες της τζιχάντ του Ισλαμικού Χαλιφάτου, κάνοντας άπρεπες χειρονομίες προς την μνήμη των σκοτωμένων από το ζεύγος των ισλαμοπιθήκων στο Παρίσι. Η ομάδα των νεαρών υποστηρικτών του μουσουλμανικού φανατισμού ανήρτησε τις εν λόγω φωτογραφίες σε μέσο ηλεκτρονικής δικτύωσης, με το Γαλλο-Εβραϊκό Συμβούλιο να καταδικάζει την κίνηση των νεαρών μουσουλμάνων.
muslims-gloat
Το Συμβούλιο σημείωσε στην επιστολή καταδίκης που εξέδωσε ότι πριν από δυο εβδομάδες η Υπουργός Δικαιοσύνης της Γαλλίας, Christiane Taubira, κάλεσε τον Γενικό Εισαγγελέα της χώρας να επιδείξει «σκληρότητα» κατά όσων συνηγορούν υπέρ της τρομοκρατίας, του ρατσισμού και του αντι- σημιτισμού, είτε με λόγια, είτε με πράξεις. Η πολιτική αυτή επέφερε την σύλληψη την προηγούμενη εβδομάδα τριάντα ατόμων με την κατηγορία της δημόσιας υποστήριξης της τρομοκρατίας και την υπεράσπιση προς τους τζιχαντιστές του Παρισιού. Η δημόσια στήριξη τρομοκρατικών πράξεων αναβαθμίστηκε σε ποινικό αδίκημα στη Γαλλία τον περασμένο Νοέμβρη, με τους δράστες να αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και επτά χρόνια.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.