Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Μουσουλμάνοι ζητούν την απομάκρυνση νεκρού Ρομά δίπλα από τον τάφο μέλους της οικογένειάς τους!


Μουσουλμάνοι ζητούν την απομάκρυνση νεκρού Ρομά δίπλα από τον τάφο μέλους της οικογένειάς τους!

Στην ισλαμοκρατούμενη Αγγλία που οι ισλαμιστές επιλέγουν ακόμα και ποιος θα ταφεί δίπλα τους!
Ακόμα και στον άλλο κόσμο θέτουν τους κανόνες τους οι ισλαμιστές στην υπερ- προοδευτική Αγγλία που τους χαϊδεύει, αρνούμενοι αυτή την φορά να έχουν δίπλα στους τάφους τους μνήματα αλλόθρησκων.
Άλλωστε, όπως και το… γεμάτο αγάπη για τον πλησίον κοράνι ορίζει «Οι άπιστοι είναι βρώμικοι» (Κοράνι, 9:28), και ακόμα κι αν πρόκειται για πολυθρησκευτικό κοιμητήριο, οι μουσουλμάνοι, συνηθισμένοι να διατάσσουν τις δυτικές κυβερνήσεις και συστήματα, προσπαθούν να επιβάλλουν το δικό τους. Αφήστε δε που αποτελούν και τον ορισμό του ρατσιστή.
Οικογένεια Ρομά θα πρέπει να ξεθάψει το σώμα του πρόσφατα κηδευόμενου συγγενή τους, εξαιτίας διαμάχης που έχει ξεσπάσει στο νεκροταφείο Burbage. Ο Shadrack Smith είχε ταφεί σύμφωνα με την παράδοση των Ρομά, με την οικογένειά του να αγοράζει τρεις τάφους που δείχνουν προς την κατοικία του αποθανόντα.
Όμως, η οικογένεια μουσουλμάνου νεκρού που είχε ενταφιάστει νωρίτερα σε παρακείμενο μνήμα εκφράζει τις αντιρρήσεις της με την ταφή του 89χρονου Ρομά δίπλα στον δικό τους νεκρό, αν και το νεκροταφείο είναι ανοικτό σε όλες τις θρησκείες και θρησκευτικά δόγματα. Η νύφη του νεκρού Ρομά δήλωσε πως αν και ο τάφος είχε επιλεχθεί, το συνεργείο είχε σκάψει και κατασκευάσει το μνήμα, έλαβε τηλεφώνημα από μέλος του συμβουλίου του κοιμητηρίου που της ζητούσε να αλλάξει τάφο για τον αποθανόντα πεθερό της, μετά από παράπονα και διαμαρτυρίες της μουσουλμανικής οικογένειας.
«Είπαμε όχι. Αγοράσαμε τη γη και ήταν πολύ αργά να βρούμε κάποιο άλλο μνήμα», ανέφερε η Tracey Smith, νύφη του νεκρού 89χρονου Ρομά. «Δεν έχουμε πρόβλημα με την μουσουλμανική οικογένεια. Μάλλον νόμιζαν ότι η έκταση προορίζεται μόνο για μουσουλμάνους, αλλά δεν είναι έτσι. Θα πρέπει, επίσης, να έχουν ανεκτικότητα και προς εμάς. Αγοράσαμε τους τάφους για καλό σκοπό, κανένας δεν μας είπε ότι δεν μπορούμε να τους έχουμε. Δεν θέλουμε, όμως, να ξεθάψουμε τα σώματα των δικών μας, αν και φαίνεται ότι μπορεί να αναγκαστούμε να το κάνουμε», συνέχισε η Smith, η οποία μαζί με την οικογένειά της αποκτά μια πρώτη εμπειρία με την ισλαμική κυριαρχία στην Αγγλία ακόμα και στην επιλογή τάφων.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.