Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Λονδίνο: Ισλαμιστές τροφοδοτούν την ένταση! Διαδήλωση Ισλαμιστών κατά της #CharlieHebdo




Τουλάχιστον 1.000 Βρετανοί μουσουλμάνοι διαδήλωσαν την Κυριακή στο κέντρο του Λονδίνου ενάντια στην «προσβλητική απεικόνιση», όπως τη χαρακτήρισαν, του προφήτη Μωάμεθ από τη γαλλική εφημερίδα Charlie Hebdo

Το πλήθος των Μουσουλμάνων συγκεντρώθηκε κοντά στο γραφείο του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως «Ξεσηκωθείτε για τον Προφήτη».
Η εκδήλωση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την φονική επίθεση στα γραφεία της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας κατά την οποία σκοτώθηκαν 17 άνθρωποι. Οι διοργανωτές της διαδήλωσης καταδίκασαν τις επιθέσεις στο Παρίσι, αλλά υποστήριξαν ότι η γαλλική εφημερίδα δεν θα πρέπει να δημοσιεύει γελοιογραφίες του προφήτη.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.