Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

OI NEOΡΩΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ 80% THΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΤΕΜΠΑΛΤΣΕΒΟ…….

hsjjsuus

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΖΑΧΑΡΤΣΕΝΚΟ

Στο Ντεμπάλτσεβο συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις της πολιτοφυλακής δήλωσε ο υφυπουργός Άμυνας της Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.»Ο στρατός μας ελέγχει το 80% της πόλης » δήλωσε. Σύμφωνα με τον ίδιο είναι απαραίτητο να περιέλθει στον έλεγχο της πολιτοφυλακής και ο ιδωτικός τομέας για να ολοκληρωθεί η ανάκτηση της πόλης από τους νεορώσους.

«Έχουμε πληροφορίες ότι περί τους 20 ουκρανούς στρατιώτες αιαχμαλωτίστηκαν  ,»  αναφέρει το γραφείο τύπου του υπουργείο Άμυνας της Λαικής Δημοκρατίας του  Donetsk.Η πολιτοφυλακή από την πλευρά της αναφέρει ότι παραδόθηκαν 300 ουκρανοί στρατιώτες.
(ο δρόμος προς το Ντεμπάλτσεβο το έπος τωνν νεορώσων …..Ντεμπάλτσεβο στο παρακάτω βίντεο  ουκρανοί που τους έθαψε το χιόνι …..)
dimpenews o δρόμος προς το Ντεμπάλτσεβο η νίκη των νεορώσων

«Ο πραγματικός αριθμός των αιχμαλώτων αυτήν τη στιγμή είναι 300″ δήλωσε εκπρόσωπος της πολιτοφυλακής του Ντονέτσκ.  Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεορώσοι μαχητές κατέλαβαν τον αστυνομικό σταθμό και τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης του Ντεμπάλτσεβο.
Ο εκπρόσωπος τύπου του εθνικού συμβουλίου ασφάλειας της Ουκρανίας Andrey Lysenko αντικρούει τις πληροφορίες και τ΄αρνείται όλα ως και το γεγονός της αδιαμφισβήτησης περικύκλωσης 6.000 τουλάχιστον ουκρανών στρατιωτών που παραμένουν αποκλεισμένοι χωρίς πυρομαχικά και τροφή.»Oι φιλορώσοι προπαγανδιστές διατείνονται ότι ζητάμε ανθρωπιστικό διάδρομο ,η κατάσταση είναι διαφορετική.Ο αντίπαλος χάνει ολοένα και περισσότερους άνδρες και εξοπλισμό και η υποστήριξη με πυροβολικό του στρατού συνεχίζεται,..» Σε συνέντευξή του τύπου στο Κιέβο δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την αιχμαλωσία των στρατιωτών και ότι οι μάχες συνεχίζονται στην περιφέρεια της πόλης και κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό.(vesti)
Σε μια από τις κεντρικές οδούς του Ντεμπάλτσεβο τραυματίστηκε ο ηγέτης της Δημοκρατίας του Ντονέτσκ Αλέξανδρος Ζαχαρτσένκο. Τραυματίστηκε στο πόδι.Κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο είχε τις αισθήσεις του.Η ζωή του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο μεταδίδει το life news πριν από λίγο.
Capηγγυυυθθαεροδρόμιο Ντονέτσκ οι σωροί των ουκρανών
Ο Vladimir Kononov  υπουργός Άμυνας της νεοσυσταθείσας αυτοανακηρυγμένης Δημοκρατίας του Ντονέτσκ δήλωσε ότι εδώ και 2 εβδομάδες υπάρχουν στο αεροδρόμιο 21 πτώματα ουκρανών στρατιωτών και κανείς από την πλευρά τους δεν θέλει να τους περισυνελλέξει ή δεν κινεί διαδικασίες για να τους επιστραφούν. » Δήλωσε επίσης ότι θέμα της ανταλλαγής αιχμαλώτων έχει πάει πολύ πίσω.
ξηυυθ
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.