Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ισραηλινοί γιατροί στην Ουκρανία έσωσαν το χέρι του ηγέτη του «Δεξιού Τομέα»



Στο νοσοκομείο του Ντνεπροπετρόφσκ στην Ουκρανία, ισραηλινή ιατρική ομάδα πραγματοποίησε μια επίπονη εγχείρηση στον ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος του «Δεξιού Τομέα», Ντμίτρι Γιάρος, ο οποίος τραυματίστηκε στις 21 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους σε μάχη με τους Ρωσόφιλους αυτονομιστές στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ.

Σύμφωνα με αναφορά της ενημερωτικής ιστοσελίδας «Ντίαλογκ» [Διάλογος], ο Γιάρος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους Ισραηλινούς γιατρούς καθώς και τους Ουκρανούς βοηθούς.
«Υποκλίνομαι μπροστά τους ιατρούς που σώζουν ζωές και δίνουν την υγεία των Ουκρανών στρατιωτών», δήλωσε ο αρχηγός της ακροδεξιάς ομάδας.
Σύμφωνα με τον συνεργάτη του Γιάρος, τον Μπόρις Φιλάτοφ, οι ισραηλινοί γιατροί κλήθηκαν στην Ουκρανία λόγω της εμπειρίας τους στη θεραπεία πληγών από πυροβολισμούς και τραυματισμούς από εκρήξεις ναρκών, σημειώνει το ισραηλινό δημοσίευμα στη ρωσική.
Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.