Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΕΠΕΖΗΣΕ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

kjiygq

 

Επανερχόμαστε με νέα στοιχεία, επίσημα, για την τραγωδία στην Konstantynievka όπου οι Ουκρανοί στρατιώτες που οδηγούσαν τεθωρακισμένο ΒΜΡ συνέθλιψαν έως θανάτου ένα κορίτσι 7 ετών και την μητέρα του που άφησε τελικά την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

lhh;l
87874847
Το καροτσάκι που εικονιζόταν στις αρχικές φωτογραφίες ανήκε στο βρέφος  της νεκρής μητέρας και έχει θαυματουργικά γλυτώσει κάθε κίνδυνο για τη ζωή του.
1426517117pe
Για αρκετούς μήνες η πόλη που ενώ ανήκει στην ευρύτερη περιοχή του Ντονέτσκ βρίσκεται υπό το καθεστώς του στρατιωτικού νόμου της Ουκρανίας, βιώνει  μια κατάσταση φόβου και τρόμου . Οι Ουκρανοί που αυτοαποκαλούνται «πατριώτες»απαγάγουν και χτυπούν τους ρωσόφωνους κατοίκους με μεγάλη θηριωδία.
1426517
Το τραγικό περιστατικό της εγκληματικής αμέλειας -αν όχι εκ προθέσεως- ήταν η  σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Συνεχίζεται μια αυθόρνητη εξέγερση των κατοίκων  ενάντια σε εκείνους που σκοτώνουν, δηλαδή τον ουκρανικό στρατό. Το πλήθος έκαψε  σπίτι που ανήκει στο νεοναζιστικό »Δεξιό Τομέα» και ανέτρεψαν ορισμένα οχήματα παρά τους πυροβολισμούς και τα σκληρά μέτρα καταστολής ενάντιά τους.
Επί του παρόντος οι νέες πληροφορίες που λαμβάνουμε είναι ότι οι κάτοικοι έχουν φθάσει στα όριά τους.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.