Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ο Εβραϊκός Τύπος παραδέχεται την διαπλοκή του Ισραήλ με την »συριακή αντιπολίτευση»

hqdefa

/βίντεο επισκέψεων Νετανιάχου σε τραυματίες ισλαμιστές

Το ειδησεογραφικό της Εβραϊκής  διασποράς le monde juif αναφέρει σε δημοσίευμά του από 21 Μαρτίου 2015 ότι το εβραϊκό κράτος έχει μέχρι σήμερα δαπανήσει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια για τη θεραπεία και νοσηλεία των μαχητών της συριακής αντιπολίτευσης σε νοσοκομεία του Ισραήλ :

Η δημοκρατική αντιπολίτευση της Συρίας, έστειλε την  Πέμπτη  τα συγχαρητήριά της προς τον νεοεκλεγέντα  Ισραηλινό πρωθυπουργό, Βενιαμίν Νετανιάχου, για να τον ευχαριστήσει για τη βοήθεια του Ισραηλινού κράτους στην υγειονομική περίθαλψη των σύριων τραυματιών σε νοσοκομεία του Ισραήλ.
-Απευθύνουμε σε εσάς προσωπικά όσο και στον δημοκρατικό λαό του Ισραήλ τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια-, δήλωσε ο Μούσα Αλ-Nabhan, ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες της  »δημοκρατικής συριακής αντιπολίτευσης» .

«Ελπίζουμε ότι η κυβέρνησή σας θα συνεχίσει να παρέχει την απαιτούμενη υποστήριξη στο λαό της Συρίας ο οποίος σας είναι ευγνώμων και επιδιώκει να οικοδομήσει καλύτερες σχέσεις μαζί σας σε όλα τα επίπεδα.»-συνεχίζει το κείμενο της επιστολής που παραδόθηκε μέσω ενός Δρούζου σε Ισραηλινό αξιωματούχο. 
Από τον Μάρτιο του 2012, ο Ισραηλινός Στρατός έχει εγκαταστήσει μια ιατρική στρατιωτική κλινική στα Υψώματα του Γκολάν για την παροχή πρώτων βοηθειών σε τραυματισμένους »μαχητές» της Συρίας. Μερικοί αντιμετωπίζονται επί τόπου και επιστρέφουν στη Συρία ενώ άλλοι μεταφέρονται σε νοσοκομεία στο Ισραήλ.

Οι ισραηλινές αρχές είναι προσεκτικές και δεν αποκαλύπτουν τον συνολικό αριθμό  των τραυματιών της Συρίας που περιθάλπτονται στα νοσοκομεία της.
Άρθρο μας από 20/03/15 αφορούσε τα συγχαρητήρια της ψευδεπίγραφης »μετριοπαθούς συριακής αντιπολίτευσης» για την εκλογική νίκη Νετανιάχου.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.