Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΞΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΜΑΝΤΗΛΑ


535e73c0cd26e4bd6923084a855b0e04_L
 To Yπουργείο Εκπαίδευσης της Αιγύπτου δια των αρμόδιων υπηρεσιών του έθεσε σε διαθεσιμότητα τον διευθυντή σχολείου κι έναν δάσκαλο γιατί ο τελευταίος ξύρισε το κεφάλι μαθήτριάς του για να την τιμωρήσει που δεν φορούσε μαντήλα.
Ο κυβερνήτης της περιοχής Φαγιούμ με διάταγμά του επίσης θέτει σε διαθεσιμότητα τον δάσκαλο Ali Syed Khader και το διευθυντή του σχολείου Mohamed Ragab και διέταξε ένορκη διοικητή έρευνα.
Η μητέρα της κοπέλας που η κόρη της υπέστη αυτήν την ταπεινωτική συμπεριφορά ενώπιον των συμμαθητών της ισχυρίζεται ότι η κόρη της τραυματίτηκε ψυχολογικά από την όλη μεταχείριση και δήλωσε ότι ο εκπαιδευτικός αυτός δεν ξέρει τίποτα από την θρησκεία.
Από την πλευρά της η μαθήτρια της Πέμπτης Δημοτικού Nora Nabil Ismail, καταγγέλει ότι ο δάσκαλός της της ξύρισε το κεφάλι την Πέμπτη με ένα νυστέρι γιατί δεν έφερε μαντήλα ενώ επίσης την χτύπησε και στο κεφάλι.
(futuretvnetwork 24/3/15)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.