Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Μα καλά τον Κατρούγκαλο έβαλαν να βγάλει την Κάρτα του Πολίτη; Έναν αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;


σχόλιο ID-ont: Ο κος Κατρούγκαλος Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και υπεύθυνος για την κυκλοφορία της Κάρτας του Πολίτη από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Θράκης το μάθημα των "Ατομικών και Κοινωνικών Δικαιωμάτων"
(βλ.http://www.socadm.duth.gr/undergraduate/course/d6.shtml).
Επίσης έχει δώσει δεκάδες συνεντεύξεις με ποικίλη θεματολογία. Ως Συνταγματολόγος και ειδικός επί του θέματος αναφέρεται συχνά σε ζητήματα ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Για παράδειγμα διαβάζουμε:
1. Μνημόνια, ατομικά δικαιώματα και δημοκρατία: η έκλειψη του Συντάγματος (ΠΗΓΗ)
2. «Κοινωνικά και Ατομικά Δικαιώματα στη Σκιά της Κρίσεως» (http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=35621)
3. Η εξέγερση απέναντι στην αδικία συνιστά θεμελιώδες δικαίωμα (http://www.avgi.gr/article/1160735/giorgos-katrougkalos-i-exegersi-apenanti-stin-adikia-sunista-themeliodes-dikaioma) κλπ κλπ
Έχει συγγράψει βιβλίο με τίτλο "ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" (https://www.ianos.gr/ta-koinonika-dikaiomata.html). Στο βιογραφικό που συνοδεύει το συγκεκριμένο του βιβλίο διαβάζουμε ότι έχει "ιδιαίτερη ενασχόληση σε υποθέσειςανθρώπινων δικαιωμάτων." (https://www.ianos.gr/person/katrougkalos-giorgos-0026757.html/)
Διαβάζουμε επίσης πως σήμερα, 10/03/2015, ανακοινώνοντας για ακόμη μια φορά την Κάρτα του Πολίτη, εν έκρυψε τον προβληματισμό του για ζητήματα, που προκύπτουν όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα."(http://www.news.gr/politikh/esoterikh-politikh/article-wide/211741/oles-oi-allages-poy-fernei-sto-dhmosio-to-nomoshed.html)
Μετά από όλα αυτά που ενδεικτικά παρουσιάζουμε ανωτέρω θα θέλαμε να ρωτήσουμε προσωπικά τον ίδιο: 
"Εσάς έβαλαν να βγάλετε τον ΜΕΓΑΛΟ-ΧΑΦΙΕ της Κάρτας του Πολίτη; Και καλά σας το ζήτησαν, εσείς γιατί το δεχθήκατε; Πως είναι δυνατόν με αυτή την ευαισθητοποίηση και τις γνώσεις που έχετε πάνω στο θέμα ατομικά δικαιώματα, να βγαίνετε και προπαγανδίζετε ένα ΜΕΓΑΛΟ-ΧΑΦΙΕ; Δεν αντιδρά η επιστημονική σας συνείδηση; Αντέχει η αριστερή σας συνείδηση τον χαφιεδισμό; (http://id-ont.blogspot.gr/2015/03/blog-post_8.html)
Εάν δεν γνωρίζετε τι σημαίνει Κάρτα του Πολίτη, διαθέστε μερικά λεπτά για να διαβάσετε το εξειδικευμένο έντυπο : "Κάρτα του Πολίτη - Εισιτήριο χωρίς επιστροφή" (βλ. http://id-ont.blogspot.gr/2011/04/blog-post_11.html). Επίσης δείτε μια ομιλία του κου Mikko Hypponen, ειδικού σε θέματα ασφαλείας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (βλ. http://id-ont.blogspot.gr/2012/03/blog-post_15.html) και μετά αναρωτηθείτε εάν Κάρτα του Πολίτη και Κατρούγκαλος Γιώργος είναι συμβατές έννοιες!!!
Στην συνείδηση πάντως των αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! (https://www.youtube.com/watch?v=t4KOc2Ktk5M)
ID-ont.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.