Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Βασιλιάς Ιορδανίας: Οι Εβραίοι φταίνε για τους τζιχαντιστές…



Ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα, δήλωσε στις 10 Μαρτίου ότι η ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση είναι ένας από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην κινητοποίηση μιας τζιχάντ τρομοκρατικής οργάνωσης, όπως σημειώνει το ισραηλινό κανάλι «9».

Μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Αμπντάλα, πρόσθεσε ότι η συμφωνία μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων «είναι ζωτικής σημασίας για τον κατευνασμό των ακραίων ισλαμιστών».

Όσον αφορά τη μάχη κατά του «Ισλαμικού Κράτους»- ‘ΙΚ’, των δυτικών χωρών που υποστηρίζονται από μια σειρά από αραβικές χώρες, ο Αμπντάλα είπε ότι στον πόλεμο αυτόν πρέπει να έχουν την πρώτη θέση όλες οι ισλαμικές χώρες, γιατί αυτές απειλεί, στην ουσία, η τρομοκρατική ομάδα του ‘Ισλαμικού κράτους’.
Πριν από λίγες ημέρες- σημειώνει το ισραηλινό δημοσίευμα- η σύζυγος του Αμπντάλα, η βασίλισσα Ράνια (φωτό), χαρακτήρισε τους εξτρεμιστές του ‘ΙΚ’, ως τρελούς που στρεβλώνουν την ουσία του Ισλάμ.
Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.