Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ »ΒΟΗΘΕΙΑΣ» ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ/ΒΙΝΤΕΟ

LKHLKIHJKLH


Οι αποκαλύψεις για τις σχέσεις μεταξύ των ένοπλων τρομοκρατικών ομάδων στη Συρία και το Ισραήλ δεν είναι πλέον μια καινοτομία. Αλλά η θρησκευτική τεκμηρίωση της συνεργασίας αυτής από ισλαμιστή τρομοκράτη είναι εντυπωσιακή!.
Ισλαμιστής ηγέτης του τρομοκρατικού κινήματος Hazm που ανήκει στο Ισλαμικό κράτος και υποστηρίζεται ανοιχτά από τις Ηνωμένες Πολιτείες , διδάσκει τους ακόλουθούς του ότι  «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την απόκτηση όπλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή το Ισραήλ ».

244545
Δικαιολογεί την  αποδοχή της βοήθειας των Ισραηλινών, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα   την αποδοχή του  Μωάμεθ να αγοράσει όπλα των Εβραίων από την αραβική χερσόνησο.
Σε βίντεο που ανήρτησε το τρομοκρατικό γκρουπούσκουλο σε φιλικές του ιστοσελίδες και μετά διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τρομοκράτης φέρεται να λέει:
«Λειτουργούμε όπως ο  προφήτης, επειδή δεν έχουμε όπλα. Για το λόγο αυτό, είμαστε αναγκασμένοι να αγοράζουμε όπλα από την Αμερική και το Ισραήλ. Ακόμα και αν μας ζητούσε  το Ισραήλ την υπογραφή μας για τη συναλλαγή αυτή , θα ήμουνα ο πρώτος που θα υπέγραφε »
dimpenews: Ισλαμιστής εξηγεί γιατί παίρνουν όπλα από το Ισραήλ

Πράγματι, η στρατιωτική και υλικοτεχνική συνεργασία μεταξύ των ενόπλων ομάδων στη Συρία και τον ισραηλινό στρατό είναι πολύ στενή. Συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων και άλλος οπλισμός ισραηλινής παραγωγής, έχουν επανειλημμένα βρεθεί στις αποθήκες όπλων που κατασχέθηκαν από τον συριακό στρατό.Επιπλέον, πολλοί Ισραηλινοί ηγέτες λένε ανοιχτά ότι οι ριζοσπάστες ισλαμιστές δεν είναι μια απειλή για το Ισραήλ, ενώ αρκετοί ηγέτες των τρομοκρατικών ομάδων έχουν περιγράψει το Ισραήλ ως «φίλο». (al akhabr/al manar/)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.