Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Η ΒΟΚΟ ΗΑRAM ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΜΕ ΠΡΙΟΝΙΑ 23 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ


بوكو حرام تذبح 23 مسيحى بـالمناشير وتحرق عدد منهم أحياء داخل منازلهم
Η «Boko Haram» σφάγιασε με πριόνια 23 χριστιανούς και κάποιους από αυτούς τους έκαψαν ζωντανούς μέσα στα σπίτια τους.
Ο Malam Adamu δημοτικός σύμβουλος Parotaa της Νιγηρίας καταγγέλει ότι 23 χριστιανοί δολοφονήθηκαν μέσα στα σπίτια τους από επίθεση της «Boko Haram» σε χωριό στον βορρά της χώρας ένα γεγονός που συμπίπτει με την όξυνση του εκλογικού κλίματος. Ο Adamu ανέφερε ότι ένοπλοι χρησιμοποίησαν πριόνια για να κόψουν τα κεφάλια των θυμάτων και κάποιους από αυτούς τους έκαψαν ζωντανούς.
Κάποιοι κάτοικοι κατόρθωσαν να καταφύγουν στα δάση και να σωθούν ενώ αυτοί που παρέμειναν στα σπίτια τους κλειδωμένοι σφαγιάστηκαν. Εκτιμάται ότι 13 000 άτομα σκοτώθηκαν μετά το 2009 από την Boko Haram που ελέγχει πόλεις και χωριά στη Νιγηρία.Εκτοπίστηκαν ως τώρα 1.500.000 άτομα ενώ περισσότερα από 15.000 έφυγαν πρόσφυγες σε Νίγηρα,Καμερούν και Τσαντ. Το όνομα της οργάνωσης «Boko Haram» σημαίνει «η δυτική εκπαίδευση είναι haram απαγορευμένη «.Πρόσφατα η οργάνωση δήλωσε την υποταγή της στο Ισλαμικό Κράτος που επιχειερείσε Συρία και Ιράκ. (coptstoday 28/3/15)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.