Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Την κοπάνησε ο Τούρκος Διοικητής της «SEEBRIG» μόλις είδε το Στρατηγό Μπασιακούλη Α/ΓΕΕΦ


DSC05227


Τιμητική διάκριση του Γαλλικού Υπουργείου Άμυνας  παρουσία του Γάλλου Πρέσβη και του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου  που ήρθαν να τιμήσουν με την παρουσία τους την Απονομή του Χρυσού μεταλλίου Άμυνας  σε Έλληνα Αξιωματικού που απονέμεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις …Αμαύρισε ο Τούρκος διοικητής της SEEBRIG ΤαξίαρχοςHakan Eser
200px-Medaille_de_la_defense_nationale_or
Το μετάλλιο  απονέμεται στον Έλληνα Ταξίαρχο κ. Δρίβα Επιτελάρχη του Ευρωπαϊκού
Στρατηγείου μετά απο πρόταση του Γάλλου Διοικητή της EUFOR RCA  Υποστρατήγου Philippe Ponties και αποτελεί την ύψιστη τιμή σε Αξιωματικό και μάλιστα εκτός των Γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων !DSC05230
Αφού  τα τμήματα είχαν παραταχθεί στο χώρο του Στρατηγείου είχαν φθάσει στο χώρο και ο Γάλλος Πρέσβης ,ο Τούρκος  διοικητής της SEEBRIG έφτασε στο χώρο με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και τον Υπασπιστή του !
201309120749208956
Μόλις ο Τούρκος Ταξίαρχος Hakan Eser αντίκρισε  τον Ελλαδίτη Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς  Αντιστράτηγο Μπασιακούλη Γιώργο ,έκανε μεταβολή και έφυγε από την τελετή χωρίς δικαιολογία…Στην κυριολεξία έβαλε τα πόδια στον ώμο και έφυγε τρεχάτος ! (φώτο)
anthropofagoi
Μόλις ο Τούρκος έφτασε στην  Έδρα της Ταξιαρχίας  ενημέρωσε φαίνεται τους προϊσταμένους του στην Άγκυρα και είχαμε την Υπερπτήση των Τούρκικων Μαχητικών πάνω απο την ν.Αθρωποφάγοι !
DSC05229
Κάποιος πρέπει να τραβήξει το αυτί του Τούρκου και να του υπενθυμίσει οτι δεν είναι σε Τούρκικο έδαφος αλλά σε ελληνικό και δεν διοικεί Τούρκικη Ταξιαρχία αλλά διεθνή !
Αλλά όταν εμείς τα γράφαμε κάποιοι μας λοιδορούσαν για δήθεν φιλοπόλεμους …Ο Τούρκος φίλος δεν πιάνεται και καταλαβαίνουν μόνο την γλώσσα της Ψιλής Άμμου !DSC05223
Η τελετή της απονομής του Χρυσού Μεταλλείου του Υπουργείου Άμυνας της Γαλλίας συνεχίστηκε κανονικά χωρίς κανείς να δώσει σημασία στον Τούρκο που την κοπάνησεDSC05253
Ο Γάλλος Υποστράτηγος Philippe Ponties που στο τέλος του μήνα αναχωρεί από την Ελλάδα αντάλλαξε δώρα με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου Αντιστράτηγο Γεώργιο Μπασιακούλη που στάθηκε καμαρωτός και χαμογελαστός δίπλα στην Κυπριακή Σημαία !
DSC05240
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.