Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ZeroHedge: Η Ελλάδα χρηματοδότησε την Ρωσία μέσω ΔΝΤ

Vladimir Putin

Η Ελλάδα πλήρωσε πρόσφατα το ΔΝΤ, το οποίο με τη σειρά του δάνεισε κεφάλαια στην Ουκρανία, τα οποία το Κίεβο έδωσε στην Ρωσία προκειμένου να καλύψει τα χρέη του προ την Gazprom.

Μία «κρυφή» αλλά και απόλυτα ενδιαφέρουσα εξέλιξη, στη διαδρομή των κεφαλαίων που αποπληρώνει η Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ανακάλυψε το οικονομικό-χρηματιστηριακό blog, ZeroHedge.
Όπως αναφέρει η «ελληνική κυβέρνηση φροντίζει να επιτεθεί στα αποθέματα των ασφαλιστικών της ταμείων προκειμένου να κατορθώσει να αποπληρώσει το ΔΝΤ, ενώ την ίδια ώρα οι Έλληνες απέσυραν επιπλέον 300 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει το Reuters» και συνεχίζει:
«Αντί η ελληνική κυβέρνηση να σχεδιάσει ένα αξιόπιστο Plan B και μάλιστα εκτός ευρωζώνης κάνει τα πάντα για να αποπληρώσει την τρόικα. Αλλά η Ελλάδα πλήρωσε πρόσφατα το ΔΝΤ, το οποίο με τη σειρά του δάνεισε κεφάλαια στην Ουκρανία, τα οποία το Κίεβο έδωσε στη Ρωσία προκειμένου να καλύψει τα χρέη του προ την Gazprom» και ως εκ τούτου τελικώς φαίνεται ότι η Αθήνα χρηματοδοτεί τον… Βλαντιμίρ Πούτιν!
Απ’ ό,τι φαίνεται οι παγκοσμιοποιητές ενοχλούνται από ελληνό-ρωσικές συναλλάγες, ακόμα όταν και αυτές γίνονται από σπόντα. Δεν στέκονται φυσικά στο γεγονός ότι τα λεφτά δόθηκαν από το ΔΝΤ στην φιλοναζιστική κυβέρνηση του Κίεβο.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.