Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Είναι αυτή (;) η αιτία έναρξης του Γ’ Παγκοσμίου Πολεμου – Το Κίεβο «έσπασε» τη συμφωνία του Μινσκ

Το Κίεβο έσπασε τη συμφωνία του Μινσκ


Είναι αυτή η έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου; Το Κίεβο… έσπασε τη συμφωνία Μινσκ, με εισβολή στο Donbass!
Την Παρασκευή, πριν το Ρωσικό Ορθόδοξο Πάσχα, Poroshenko-Yatsenyuk και ΗΠΑ, πραξικοπηματικά εγκατέστησαν επιθέσεις σε όλα τα μέτωπα στις 9 Απριλίου για να συνεχίσουν την εξόντωση – εκστρατεία των κατοίκων της περιοχής του Donbass. Όλα διοργανώνονται από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα.

Αυτός επέλεξε να γίνει αυτό τις άγιες τούτες μέρες, που είναι ιδιαίτερες για τη Ρωσία, προκειμένου να εντείνει την πρόκληση κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ομπάμα προκαλεί φανερά τη Ρωσία, έτσι ώστε αυτή να στείλει τα στρατεύματα της στην περιοχή και ο πρόεδρος των ΗΠΑ να βρει πρόσχημα για να προχωρήσει στον πόλεμο που επιθυμεί εναντίων των Ρώσων.
ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ
Τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Ομπάμα; Να προκληθεί ο Πούτιν και έτσι οι ΗΠΑ να επιτεθούν για να υπερασπιτούν τη «σύμμαχο» τους, Ουκρανία… Τι είχαν στις ΗΠΑ, τι είχαν πάντα… Πάντα προπαγανδιστικές προκλήσεις για να δημιουργήσουν πόλεμο με τον αντίπαλο που επιθυμούν… Προς το παρών η Ρωσία δεν έχει αντιδράσει, με τους κατοίκους του Donbass να μην δέχονται την επιβολή του Μπαράκ Ομπάμα στην περιοχή.

ΗΠΑ1
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.