Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΑΣΩΘΕΙΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ Ο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ….ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ…


CaυφφυθφυυγγυιγυιOTV ΛΙΒΑΝΟΥ……ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ….ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΑΣΩΘΕΙΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ Ο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ….ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ…
Ήταν 22 Απριλίου 2013…..Δύο χρόνια…… μετά καμιά οργάνωση δεν ανέλαβε την ευθύνη της απαγωγής των 2 επσικόπων Χαλεπίου του συρορθόδοξου Ιωάννη Αβραάμ και του ελληνορθόδοξου Παύλου Γιαζίζι.
Caιηηιηιηιιξξι
CυγγυωυωγγγιγιγγγθγθΔύο χρόνια μετά ……καμιά σοβαρή έρευνα δεν έγινε για τον μοναδικό διασωθέντα τον συνοδό των 2 απαχθέντων στο μοιραίο οδοιπορικό των δύο επισκόπων τον προτεστάντη πάστορα του Χαλεπίου Fouad Εlia, που όλως μυστηριωδώς είναι ο μόνος που διασώθηκε και τώρα διαμένει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.  …! Ο αδερφός του Παύλου πατριάρχης Αντιοχείας και πάσης Ανατολής Ιωάννης Γιαζίζι καταγγέλει για μια ακόμη φορά την σιωπή της διεθνούς κοινότητας για το θέμα…….(ΟΤV 21/4/15)

Τα λιβανέζικα μέσα το ένα μετά το άλλο πριν δύο ημέρες πρόσθεσαν ένα νέο σερί δημοσιευμάτων που υποστηρίζουν όπως και πλήθος άλλων όλο το διάστημα που μεσολάβησε ότι οι 2 επίσκοποι σφαγιάστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος και μάλιστα τα σώματά τους ρίχτηκαν σε ομαδικό τάφο.…….
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.