Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΚΙ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΕΟΡΩΣΟ ΜΑΧΗΤΗ;


Безымянный4
Στις 5 Δεκεμβρίου 2014 στο Twitter του Porochenko υπάρχει η φωτογραφία της συνάντησης:
Ο ραδιοερασιτέχνης Valentin Degtyarev, γνωστός με την επωνυμία «Tagil Indiana Jones», ανέλυσε καρέ καρέ το βίντεο όπου μέλη του τάγματος της Αζοφικής σταυρώνουν και καίνε ζωντανό εθελοντή μαχητή της ρωσόφιλης πολιτοφυλακής στα περίχωρα του Σιροκίνο.Διατείνεται ότι ταυτοποίησε τον έναν από τους δράστες του ειδεχθέστατου αυτού εγκλήματος.Κατά τη γνώμη του αυτός είναι ένα από τα ηγετικά στελέχη του νεοναζιστικού κινήματος στη Ρωσία που κατέφυγε στην Ουκρανία για να κάνει καριέρα στις παραστρατιωτικές ομάδες  ως Sergey Korotkov με τον κωδικό Maliouta. Ο ραδιοερασιστέχνης τα συμπεράσματα της έρευνάς του τα απέστειλε στην σύνταξη της «URA.Ru».
Capγθγθγθθγοη'θη'ο'ηη
Το φρικιώδες κι απάνθρωπο 4΄βίντεο είχε σταλεί από μέλη της Αζοφικής στο «Cyber-Berkut».Ο Valentin Degtyarev αναφέρει ότι «από τα γεγονότα της πλατείας Maidan και έπειτα ανάλογα τέρατα ακρωτηριάζουν ζωντανούς ανθρώπους τους κόβουν χέρια,πόδια,αυτιά είναι ικανοί για όλα…για εμένα προσωπικά δεν τίθεται θέμα αυθεντικότητας του βίντεο».10527259_753801934735297_696755588834098445_n (1)
«Κάποια στιγμή ο επικεφαλής των δημίων ανασηκώνει τη μάσκα του και αν και η ποιότητα του βίντεο δεν είναι καλή μπορεί κανείς να δικρίνει το πρόσωπό του. Φωτογραφίζεται ο Maxim Marcinkiewicz (Tesak) ο  Maliouta ή κατά κόσμον Sergey Korotkov.Σαδιστής και φασίστας γνωστός για τις ψυχοπαθητικές του γελοιότητες.Πήγε στην Ουκρανία και εντάχθηκε στο τάγμα  «Azov».Για τις ακρότητές του κατά πολιτών τιμήθηκε από τον σημερινό πρόεδρο της Ουκρανίας τον Porochenko με μετάλλιο αλλά του δόθηκε και η ουκρανική υπηκοότητα.Από τότε αυτός ο ψυχοπαθής δεν μπορεί να ελέγξει τις πράξεις του και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του σε αυτό το τελετουργικό έγκλημα. «Ο Degtyarev γράφει ότι δυστυχώς δεν κατόρθωσε ν΄ αναγνωρίσει το θύμα. (ura.ru 27/4/15)54c745851fe9b_1422345605
Σύμφωνα με το Interfax Ουκρανίας :»Κατά την συνάντηση που είχε με τους στρατιωτικούς που μάχονται για τον έλεγχο του αεροδρομίου του Donetsk ο πρόεδρος Petro Porochenko παρέδωσε ένα ουκρανικό διαβατήριο στον Sergey Korotkov από την Λευκορωσία που πολέμησε με το τάγμα  » Azov » από την αρχή της δημιουργίας του και είναι ο διοικητής στο τμήμα πληροφοριών του.
Ο ύποπτος γεννήθηκε στη Ρωσία ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν πολίτης της Λευκορωσίας. (ohranka.com 6.12.14)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.