Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΒΕΛΓΙΟ:ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ «ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ» ΤΗΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ



H ποδοσφαιρική συνάντηση για το πρωτάθλημα Βελγίου μεταξύ της Charleroi και της Standard της Λιέγης αμαυρώθηκε από επεισόδια το βράδυ του Σαββάτου.Μπουκάλια μπύρας εκσφενδονίστηκαν κατά των παικτών ενώ πολλά πανό μίσους αναρτήθηκαν στις κερκίδες με …..αντιισλαμιστικό μάλιστα περιεχόμενο….
Στην έδρα του Σαρλερουά οι οπαδοί της γηπεδούχου καλούσαν σε αποκεφαλισμό των υπερισλαμιστών της Λιέγης.Για σκάνδαλο μιλούν τα βελγικά μέσα όπως το rtl.http://www.rtl.be/videos/page/rtl-video-en-embed/640.aspx?VideoID=534417<br/><a href=»http://www.rtl.be/videos/video/534417.aspx» target=»_blank»>Football: accueil mitigé des supporters carolos envers les ultras du Standard</a>Cayggu
Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.Στις 25 Γενάρη  οι φανατικοί της Standard είχαν σηκώσει στο γήπεδο ένα γιγαντιαίο πανό που παρίστανε έναν πολεμιστή που στο αριστερό χέρι κράδαινε ένα σπαθί και στο άλλο κράταγε το αιμόφυρτο κομμένο κεφάλι ενός πρώην παίκτη της Λιέγης του Steven Dufour.charleroi3
Κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης με την ομάδα του Charleroi οι φανατικοί της Sporting Charleroi ανάρτησαν πανό με ιδιαίτερα βίαια συνθήματα : «ακραίοι ισλαμιστές οι μόνοι  αποκεφαλίζουν είστε εσείς!»,»έχω σύφιλλη ,είμαι χωρίς χαρτιά είμαι UI96 [το όνομα των φανατικών οπαδών της Standard στα ολλανδικά ]».
Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Charleroi Nicolas Penneteau,ήταν κυρίως ο στόχος οπαδών που πετούσαν τα μπουκάλια μπύρας. (27/04/2015 France 24) H Charleroi κέρδισε τη Λιέγη 1-0.
dimpenews.com

1 σχόλιο:

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.