Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Μίζες-μίζες παντού μίζες ....που βαφτίζονται προμήθειες!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤΗΝ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" ΤΗΣ 02-07-1999
- Litton: Aυτοί πήραν προμήθεια
Για το σύστημα ASPIS
-Λίττον: αυτοί πήραν μίζες για τα F–16
Eνας επιχειρηματίας, τρεις εταιρείες



OYAΣIΓKTON (του ανταποκριτή μας). H ταυτότητα των τεσσάρων εκπροσώπων της Litton στην Eλλάδα, που φέρονται να έλαβαν προμήθεια 12 εκατομμυρίων δολαρίων για να εξασφαλίσουν το 1993 συμβόλαιο συνολικού ύψους 150 εκατ. δολαρίων, που αφορούσε την τοποθέτηση συστημάτων αυτοπροστασίας ASPIS στα μαχητικά F–16 της ελληνικής αεροπορίας, έγινε γνωστή μετά τη συμφωνία στην οποία προχώρησαν την Tετάρτη η Eισαγγελία του Λος Aντζελες και η διοίκηση της εταιρείας, βάσει της οποίας η Litton παραδέχθηκε ότι παραβίασε το νόμο και συμφώνησε να καταβάλει πρόστιμο ύψους 18,5 εκατ. δολαρίων.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι τέσσερις εκπρόσωποι είναι....   >>περισσότερα στην συνημμένη ΦΩΤΟ.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Κατά τα άλλα η "τριμερής" συγκυβέρνηση θα στήσει "εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή" ....με την "όπισθεν" να φθάνει  μόνο μέχρι το 2009 και όχι μέχρι το 1999 ....τουλάχιστον!
Παραπίσω δεν πάει, φοβάται την σύγκρουση ....Διότι ο μεν Κ. Καραμανλής(ο πρώτος τη τάξει υπεύθυνος για την κατάντια μας ....περισσότερο και από τον Κ. Σημίτη) "....δεν είναι αναλώσιμος", δηλαδή δεν "τρώγεται" ....η δε τρίτη -και κυρίαρχη- δύναμη της παρούσης κυβέρνησης(των συντρόφων -πρώην μνημονιακών- και των άλλων του "εργοδοτικού συνδικαλισμού" της ΠΑΣΚΕ, κλπ) ....τον εαυτό της θα εξετάσει-ελέγξει ....τουτέστιν τους εκσυγχρονιστές συντρόφους του κ. Σημίτη και του κ. Θ. Τσουκάτου. κλπ;
Ένας σύντροφος από μόνος του δεν θα μπορούσε να έχει "διαχειρισθεί τις λαδιές της Μίζμενς",  πρέπει να είχε παρέα και άνω κάλυψη- ....όπως και ένας κ. Τσοχαζόπουλος δεν θα μπορούσε να έχει κάνει μόνος του(!) όλα όσα του καταλογίζονται ....και αυτό είναι -το πιο πιθανό- που φέρνει "εκτός εαυτού" -στην κυριολεξία- την σύζυγό του ....ότι δηλαδή "το παίζει βουβός Άκης" ....και μη αποκαλύπτοντας τα μεγάλα χαμόγια  ...."λειτουργεί" σε βάρος της ελευθερίας του ίδιου και της συζύγου του ....κατ' επέκταση δε και της στέρησης της οφειλόμενης γονικής φροντίδας και μέριμνας στο ανήλικο παιδί τους!


[ ΙΘΑΓΕΝΉΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.