Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ !

9749979

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Β. Νετανιάχου ήταν ο τελευταίος που δεν είχε απαντήσει αρνητικά στην επίσημη πρόσκληση του Κρεμλίνου για τους εορτασμούς της 9ης Μαΐου στη Μόσχα, για την  70η επέτειο από τη λήξη του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Ενώ οι ηγέτες των ΗΠΑ,  Γαλλίας , Γερμανίας κτλ έχουν δηλώσει από καιρό ότι δεν θα παραστούν, το Ισραήλ κρατούσε ένα χαμηλότερο προφίλ όσον αφορά την ρωσο-ουκρανική διαμάχη διατηρώντας καλές σχέσεις και με τις δύο κυβερνήσεις, καθώς υπάρχουν συμφέροντα των εβραϊκών κοινοτήτων και στις δύο χώρες.
Ωστόσο η σημερινή δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, ότι στην στρατιωτική παρέλαση θα παραστεί μόνο ο πρέσβης στη Μόσχα, είναι μάλλον σκανδαλώδης λόγω και του ολοκαυτώματος από τους Ναζιστές!
Το Γραφείο του Πρωθυπουργού και το Υπουργείο Εξωτερικών δεν εξηγούν τους λόγους της απουσίας μιας υψηλού επιπέδου ισραηλινής αντιπροσωπείας στην τελετή, αλλά τα ισταηλινά μέσα το δικαιολογούν λόγω της απόφασης της Ρωσίας να άρει το εμπάργκο και να πουλήσει στο Ιράν το αντιπυραυλικό σύστημα των S 300. Επίσης προβάλλουν και την δικαιολογία ότι η τελετή στη Μόσχα θα πραγματοποιηθεί ημέρα Σάββατο, η οποία σύμφωνα με την Ιουδαική θρησκεία είναι ημέρα αργίας και δεν παραβιάζεται από τους Ισραηλινούς ηγέτες! (J.P.)
Ο Νετανιάχου θα παρευρεθεί σε ανάλογη τελετή για τη λήξη του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου στο Ισραήλ, την Πέμπτη 7 Μαΐου  .
Η Νίκη της Σοβιετικής Ένωσης επί της Ναζιστικής Γερμανίας  στον  Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο,-όπως χαρακτηρίζεται-  είναι η μεγαλύτερη εθνική εορτή της Ρωσίας που προκαλεί την εθνική υπερηφάνεια γιορτάζεται κάθε χρόνο με μεγάλες δημόσιες παρελάσεις σε πολλές πόλεις.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.