Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Βοσνία: «Πανέτοιμοι» 3.000 με 5.000 πάνοπλοι Τζιχαντιστές

_terrorists

Έχουμε τονίσει με πλήθος άρθρων μας ότι,  η Βοσνία αποτελεί το μεγαλύτερο  « εκκολαπτήριο»  Τζιχαντιστών στα Βαλκάνια, από το οποίο κινδυνεύει όλη η Ευρώπη. Όλες ανεξαιρέτως οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών της ΕΕ, λαμβάνουν συνεχώς πληροφορίες περί ενεργοποίησης  ενός  ολόκληρου « στρατού» από ισλαμιστές τρομοκράτες, στην χώρα αυτή. Αυτοί οι τρομοκράτες είναι έτοιμοι να ξεχυθούν στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη , μεταφέροντας την τρομοκρατία μέσα στα σπίτια μας.      
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Nezavisne novine», η Β-Ε διαθέτει  μεταξύ 3.000 και 5.000 πιθανών τρομοκρατών, σύμφωνα με τις σερβικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο Σέρβος ειδικός ασφαλείας  Πρέντραγκ Τσερανίκ υπενθυμίζει   ότι πριν από μερικά χρόνια, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών-Ασφάλειας της Β-Ε Almir Dzuvo επιβεβαίωσε  τότε την ύπαρξη στρατοπέδων με περίπου 3.000 πιθανούς τρομοκράτες, αναφέρει σκοπιανό δημοσίευμα .
«Μάλλον ο αριθμός αυτός  τώρα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος αν λάβουμε υπόψη εκείνους που μεταβαίνουν και  επιστρέψουν από τα πεδία των μαχών στην  Συρία», δήλωσε ο Ceranikj.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η ουσία του αγώνα κατά της τρομοκρατίας είναι η πρόληψη, η οποία δεν αποτελεί  μόνο έργο της αστυνομίας».
Σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα  pentapostagma.gr, η  δυστυχισμένη αυτή χώρα  αποτελεί στην ουσία  μια γιγαντιαία βάση τρομοκρατών  τουλάχιστον από το 1995. Οι Ουαχαμπιστές βρήκαν « τροφή και στέγη» στην Βοσνία το 1995  , δημιουργώντας  ισλαμιστικούς «θύλακες», οι οποίοι ελέγχουν τη πολιτική ζωή στην χώρα , και ταυτόχρονα έχουν σχέση με τον ισλαμικό στρατό , την Αλ-Κάιντα αλλά και άλλες οργανώσεις  .
Εάν όλοι αυτοί οι Τζιχαντιστές ΕΝΩΘΟΥΝ με τους Αλβανούς  εθνικιστές   του Κοσόβου, της ΠΓΔΜ, θα αποτελέσουν κυριολεκτικά έναν νέο στρατό από «Όρκ» , ο οποίος θα καταστρέψει τα Βαλκάνια και θα ξεχυθεί στην Ευρώπη.
Η ΕΕ ασχολείται προς το παρόν με την Ελλάδα, τα δάνεια, τα νέα κτίρια της ΕΚΤ στην  Φρανκφούρτη, τα υπόλοιπα πιθανόν τα θεωρεί « περιττά». Χωρίς σχέδιο , συνεργασία, κοινή δράση , πληροφορίες και πολιτική βούληση , απλά θα παρακολουθήσουμε σε λίγο διάστημα την « άλωση της Ευρώπης», από τους ισλαμιστές.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.