Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ούτε το ΝΑΤΟ δεν τους σώζει – Τρέμουν σαν τα ψάρια οι Ουκρανοί – Υψώνουν Τείχος…


Ούτε το ΝΑΤΟ δεν τους σώζει - Τρέμουν σαν τα ψάρια οι Ουκρανοί - Υψώνουν Τείχος... (

Η Ρωσία έχει κάνει τους Ουκρανούς να τρέχουν και να μη φτάνουν…
Οι νεοναζί του Κιέβου, που συνεργάζονται με το ΝΑΤΟ, αφού δεν κατάφεραν με τα ψέματα, την προπαγάνδα και τις προβοκάτσιες να απομακρύνουν τους Ρώσους, τώρα έρχονται να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω….

Περίπου 200 εκατ. δολάρια ή 4 δις γρίβνα ετοιμάζεται να δαπανήσει σε διάστημα τριών ετών η Ουκρανία για την κατασκευή «τείχους» στα σύνορα με τη Ρωσία, αναφέρει η εφημερίδα «Ουκρανική Πράβντα», επικαλούμενη την αντίστοιχη διαταγή της ουκρανικής κυβέρνησης.
Όπως γράφει η εφημερίδα, το σύνορο θα εξοπλιστεί με αντιαρματικά χαντάκια, μεταλλικούς πύργους παρατήρησης ύψους 17 μέτρων, μέσα παρατήρησης, συναγερμού και καταστροφής, καθώς και με ειδικά σημεία στήριξης για τις παραμεθόριες μονάδες. Το «Τείχος» πρόκειται να χτιστεί μέσα σε τρία χρόνια.
Φέτος σχεδιάζεται να δαπανηθεί περισσότερο από 1 δις. γρίβνα για το έργο. Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους ο Γιατσενιούκ έχει δηλώσει, ότι το 2015 για την υλοποίηση του έργου θα δαπανηθούν περίπου 300 εκατ. γρίβνα.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο δήλωσε ότι το Κίεβο θα ανυψώσει στα σύνορα με τη Ρωσία, αν χρειαστεί, ένα σύγχρονο ισχυρό συγκρότημα οχυρώσεων.
Αργότερα, ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Αρσένι Γιατσενιούκ ανακοίνωσε την κατασκευή «ενός πραγματικού συνόρου με τη Ρωσική Ομοσπονδία». Το έργο ονομάζεται «Το Τείχος».
Την παραμονή του υπουργικού συμβουλίου της Ουκρανίας δημοσιεύθηκαν πληροφορίες για το συγκεκριμένο έργο.
Τρέμουν στην κυριολεξία σαν τα ψάρια οι Ουκρανοί, που έχουν βαλθεί, για λογαριασμό των ΗΠΑ, να… φρενάρουν τη Ρωσία έτσι ώστε να… τρέξουν τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων… Ωστόσο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι απόλυτος γνώστης του σχεδίου και προχωρά ακάθεκτος στην προάσπιση της της ελευθερίας…
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.