Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Eurovision: Στο σερβικό τραγούδι εμφανίστηκε η σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας»




Προκλητικοί οι Αλβανοί
Μάιος 24, 2015.
Εκνευρισμός δημιουργήθηκε στο σερβικό κοινό που παρακολουθούσε στην τηλεόραση τη διαδικασία του διαγωνισμού τραγουδιών στη «Eurovision», όταν εμφανίστηκαν στις οθόνες Αλβανοί να κυματίζουν τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας».

Το περιστατικό σημειώνεται από το σερβικό πρακτορείο Tanjug, που αναφέρει ότι μπροστά από το Δημαρχείο της Βιέννης, όπου οργανώθηκε το χωριό της «Eurovision» και σε γιγαντοοθόνη προβάλλονταν ο διαγωνισμός.
Τη στιγμή κατά τη οποία εμφανίστηκε η σερβική συμμετοχή, Αλβανοί ανέβηκαν σε ένα υψηλό σημείο και άρχιζαν να κυματίζουν σημαίες της Αλβανίας, της Μεγάλης Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου.
Ακολουθεί το σχετικό βίντεο από το Tanjug.

Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.