Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Σχέδιο του «Σακάτη της Γερμανίας» για υφαρπαγή του Ελληνικού Στόλου και των Τουριστών !

aa_soimple

Η Γερμανία του Σακάτη πέταξε την  μάσκα της και απειλεί  χοντρά και στα ίσα την Ελλάδα και τους Έλληνες …Ο Στόχος της Γερμανίας και η εμμονή τους για φορολόγηση των «Θαλάσσια διαδρομών και Εφοπλιστών » αποσκοπεί στην υφαρπαγή των Ελληνικών Εμπορικών Σκαφών και την αλλαγή Σημαίας!

Όσο για τον τορπιλισμό της Συμφωνίας από τον Σακάτη οφείλεται σε επενδύσεις Γερμανικών Συμφερόντων στα Μικρασιατικά Παράλια αλλά με τους Γερμανούς Τουρίστες να προτιμούν την Ελλάδα!
Η παράλογη απαίτηση των δανειστών για το 23%  στις υπηρεσίες εστίασης και διαμονής θα στείλει όμως τους Μάνατζερ να αναζητήσουν αλλού υπηρεσίες !
Το κακό είναι οτι έβαλαν τους δορυφόρους τους Βουλγαρία και Λετονία εναντίον της Ελλάδος με τον Μαφιόζο Πρόεδρο της Βουλγαρίας να δίνει εντολή στους παρατρεχάμενους τους να κάνουν λόγο ότι η Βουλγαρία δίνει συντάξεις 185 ευρώ ,ξεχνώντας βέβαια την βοήθεια που η χρεοκοπημένη Ελλάδα δίνει εδώ και χρόνια στις Βαλκανικές Χώρες για να τα τρώνε οι Μαφιόζοι και να υπακούν στις Εντολές του Σακάτη της Γερμανίας  και των Αμερικανών ..Βλέπε άρνηση του Αγωγού Μουργκάς Αλεξανδρούπολη !!
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.