Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Χρειαζόμαστε επειγόντως «αγίους πολιτικούς και αγίους ψηφοφόρους»



Θα μας δώσουν ή δεν θα την δώσουν την Δόση;
Τελικά κατάφεραν και μας την έδωσαν στα νεύρα… διότι όλο πλέον αυτό δεν αντέχεται. Και μας την έδωσαν στα νεύρα ακριβώς γιατί στις μέρες μας αποκορυφώνεται η δαιμονική μπόρα. Φυσικά δεν έχουμε να κάνουμε με εχέφρονες συνομιλητές αλλά με απολειφάδια τοκογλύφων που θέλουν να πουλήσει η Ελλάδα την Ψυχή της στο μαύρο αφεντικό τους.

Η κρίσιμη στιγμή έφτασε και όλα πλέον είναι ανοικτά είτε στα γεωπολιτικά , είτε στα οικονομικά. Χρόνια πασχίζουν να μας φοβίσουν οι δαίμονες αλλά δεν καταφέρνουν παρ όλη την μαεστρία τους πολλά πράγματα. ¨Η πρόταση Juncker δεν είχε σχέση με τις διαπραγματεύσεις στο Brussels Group – Ο χρηματοδοτικός στραγγαλισμός μίας χώρας αποτελεί ζήτημα ηθικής τάξης Ευρωπαϊκή λύση για το ελληνικό ζήτημα, χωρίς λιτότητα και συμφωνία για το ελληνικό χρέος επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση, όπως διεμήνυσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας.
Η κυβέρνηση επιθυμεί ευρωπαϊκή λύση για το ελληνικό ζήτημα, εξήγησε ο πρωθυπουργός, για να προσθέσει πως η λύση στο ελληνικό πρόβλημα θα δώσει μία νέα προοπτική στην ευρωπαϊκή ενοποίηση.
Δεν έχουμε να κρατήσουμε τίποτα κρυφό, κατέστησε σαφές από την αρχή της παρέμβασής του, για να παραδεχθεί πως βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων.
Bρισκόμαστε στην τελική ευθεία της διαπραγμάτευσης, τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας, για να επισημάνει πως «θέλουμε μία συμφωνία που θα βάλει τέλος στη λιτότητα και θα λύσει το πρόβλημα του χρέους».
Πρέπει να διασφαλίσουμε πως η Ευρωζώνη είναι ενιαία και αδιαίρετη, διεμήνυσε ο πρωθυπουργός.
ΞΕΡΕΙΣ με ποιους διαπραγματεύεσαι Αλέξη και με ποιους πας να δεσμευτείς;
¨Να μην δεσμευτεί η Ελλάδα με ένα πρόγραμμα που είναι αποδεδειγμένα αποτυχημένο, ζητούν από την Ευρώπη 26 διεθνούς φήμης οικονομολόγοι με επιστολή τους, η οποία δημοσιεύτηκε στους Financial Times. Μεταξύ των οικονομολόγων που την υπογράφουν είναι ο Τζόζεφ Στίγκλιτς , ο Τομά Πικετί και ο Μάσιμο Ντ Αλέμα.
Όπως αναφέρουν, πρέπει να υπάρξουν αμοιβαίες παραχωρήσεις ώστε να ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις. Από τη μία δηλαδή, να παράσχει χρηματοδότηση η ΕΕ για τη διαφύλαξη της ακεραιότητας της ευρωζώνης και από την άλλη να δεσμευτεί η Ελλάδα υπέρ των μεταρρυθμίσεων.
Οι οικονομολόγοι, αναφέρονται και στις πιέσεις που δέχεται η κυβέρνηση. «Είμαστε απογοητευμένοι πιστεύοντας ότι η λιτότητα αποτρέπει βασικές μεταρρυθμίσεις του ΣΥΡΙΖΑ, στις οποίες οι ηγέτες της ΕΕ θα ήθελαν να είχε προχωρήσει ελληνική κυβέρνηση» προσθέτουν. ¨ Άρθρο – κόλαφος στους Financial Times απο 26 κορυφαίους οικονομολόγους υπέρ της Ελλάδας.
Καλόν θα ήταν οι πολιτικοί μας πριν υπογράψουν οτιδήποτε να διαβάσουν τα παρακάτω λόγια… ποτέ δεν είναι αργά.
Η Πατρίδα διέρχεται κρίσιμες στιγμές . Οι συγκυρίες οδηγούν σε ανατρεπτικά γεγονότα. ¨Παλιά, όταν γινόταν ένας πόλεμος, ήταν εν αμύνη κανείς και πήγαινε να αγωνισθή, να πολεμήση, για να υπερασπίση την Πατρίδα του, το έθνος του. Τώρα δεν πάμε να υπερασπίσουμε την Πατρίδα μας ή να αγωνισθούμε, για να μη μας κάψουν οι βάρβαροι τα σπίτια μας ή να μη μας πάρουν την αδελφή μας και μας ατιμάσουν, ούτε πάμε για ένα έθνος ή για μια ιδεολογία. Τώρα πάμε ή για το Χριστό ή για το διάβολο. Είναι καθαρό μέτωπο. Στην κατοχή γινόσουν ήρωας, γιατί δε χαιρετούσες ένα Γερμανό. Τώρα γίνεσαι ήρωας, γιατί δε χαιρετάς το διάβολο. Πάντως θα δούμε φοβερά γεγονότα. Θα δοθούν πνευματικές μάχες. Οι Άγιοι θα αγιασθούν περισσότερο και οι ρυπαροί θα γίνουν ρυπαρώτεροι.
Νιώθω μέσα μου μια παρηγοριά. Μια μπόρα είναι και ο αγώνας έχει αξία, γιατί τώρα δεν έχουμε εχθρό τον Αλή Πασά ή το Χίτλερ ή το Μουσολίνι, αλλά το διάβολο. Γι’αυτό και θα έχουμε ουράνιο μισθό. Ο Θεός ας αξιοποιήση το κακό σε καλό σαν Καλός Θεός. Αμήν.
Γέροντος Παϊσίου Λόγοι Α” Με πόνο και αγάπη για το σύγχρονο άνθρωπο
Έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος»
Με ποιους λοιπόν πολεμάμε;
Αν η Ελλάδα αυτή την στιγμή δέχεται κατ εξοχή πνευματικό πόλεμο χρειάζεται επειγόντως ¨αγίους πολιτικούς και αγίους ψηφοφόρους¨. Ο έξω από εδώ και τα όργανα του πολεμιούνται μόνο με ΑΓΙΟΤΗΤΑ, αυτό μάλιστα και φοβούνται γιατί τόσα χρόνια το σύστημα που τους εξυπηρετεί μας κύλισε στον βορβορώδη βούρκο της αμαρτίας διότι πρόσμενε αυτή την στιγμή για να μας καταπιεί.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.