Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΟΙ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ…ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ


ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΟΙ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ...ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…
Οι ΗΠΑ, που… σπρώχνουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκατάστασης των πυραύλων Κρουζ στην Ευρώπη, φυσικά με πρόσχημα τη γνωστή προπαγάνδα περί ασφάλειας απέναντι στην επιθετικότητα της Ρωσίας…

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εξετάζουν την ανάπτυξη των επιγείων βλημάτων στην Ευρώπη, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα μέτρα της Ρωσίας στην Ουκρανία… Σύμφωνα με το Associated Press, η απόφαση αυτή ελήφθη, αφού η Ρωσία φέρεται να παραβίασε μια πυρηνική συνθήκη!!!
Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Ρωσία για παραβίαση της Συνθήκης του μέσου βεληνεκούς Πυρηνικών Δυνάμεων (INF), που έχει υπογραφεί το 1987. Η Μόσχα αρνήθηκε τον ισχυρισμό και δήλωσε ότι η δοκιμή των πυραύλων που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2014, είναι σύμφωνη με τη Συνθήκη INF.
Η κυβέρνηση Ομπάμα ανακοίνωσε πως απέναντι στην παραβίαση της Συνθήκης, ένας τρόπος άμυνας είναι η «αντίρροπη δύναμη». Αυτή η επιλογή σημαίνει πως η αμυνόμενη χώρα έχει επίσης τη δυνατότητα ανάπτυξης των επιγείων βλημάτων στην Ευρώπη, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Brian McKeon.
Η Ρωσία από τη μεριά της τονίζει ότι τα πυραυλικά σχέδια των ΗΠΑ αποτελούν μια πραγματική απειλή όχι μόνο για τη Ρωσία, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο, προσθέτοντας πως βλάπτουν τη στρατηγική ισορροπία των δυνάμεων σε όλη την υδρόγειο.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.