Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Μαφία εισάγει λαθρομετανάστες σε Ελλάδα και Ιταλία


2015-06-05_112712


ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ,ΣΙΩΠΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία ότι ανακάλυψε κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης λαθρομεταναστών από το εξωτερικό στην Ελλάδα.
Όπως ανακοινώθηκε διεθνώς ο «τζίρος» από την εμπορία ανθρώπων με την μέθοδο της λαθρομετανάστευσης είναι 22 δις ευρώ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην Ελλάδα ε΄δω και καιρό κυκλώματα πλουτίζουν με το λαθρεμπόριο προϊόντων και ανθρώπων και διασυνδέονται με την Ιταλία.
Σχετικές αποδείξεις υπήρχαν και υπάρχουν.
Στόχο των κυκλωμάτων τα χρήματα από το κράτος και την Ευρώπη «για λήψη ανθρωπιστικών μέτρων». Οργανώσεις προστασίας ανθρώπων έχουν γίνει επάγγελμα.Προσέξτε τη σταθερότητα στις …ηγεσίες τους.Οι ίδιοι ,πάντα,ως να μην υπάρχουν άλλοι φιλάνθρωποι και πρόθυμοι.
Όποιος τους προσεγγίσει φιλανθρωπικά και είναι ύποπτος να μην υπακούσει στο κύκλωμα εξουσίας με γραφειοκρατικά εμπόδια «αποβάλλεται»…
Στην Ελλάδα δεν υπήρξε δημοσιότητα στους εμπλεκόμενους και αυτό είναι το κόλπο να μην προχωρούν οι έρευνες και σε υπεράνω υποψίας…
Στην Ιταλία δημιουργήθηκε σάλος από την ξαφνική σύλληψη δεκάδων πολιτών για μαφιόζικη δράση στην εισαγωγή και διαχείριση των λαθρομεταναστών
Η υπόθεση, του φακέλου «Μαφία της Ρώμης», αφορά σύμφωνα με την έρευνα, συνεχή χρηματισμό για τις εργολαβίες στη διαχείριση των κέντρων φιλοξενίας.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι ανήκουν τόσο στην κεντροαριστερά όσο και στην κεντροδεξιά, κατηγορούνται μεταξύ άλλων για διαφθορά, συμμετοχή σε οργάνωση μαφιόζικου τύπου, χρηματικό εκβιασμό και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Ανάμεσα στους εμπλεκόμενους ο πρώην Δήμαρχος της Ρώμης Αλεμάνο,ο αρχηγός της Μαφία Καρμινάτι και δεκάδες σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων.
Γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει δημοσιότητα σε ένα σκάνδαλο που κοντεύει να γίνει μάστιγα και η Αθήνα είναι τόπος ασύδοτης δράσης με εισαγωγή λαθρομεταναστών;
ntokoumenta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.